FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - HERMANNSTADT 1-1

Cosmin Contra și Pablo Cortacero vin împreună la București! 5 probleme pe care le vor rezolva la Dinamo în următoarea lună

Pablo Cortacero et Co urmează să revină astăzi sau cel târziu miercuri în România, alături de Cosmin Contra, de noi oficiali ai clubului și de câțiva jucători iberici. Dinamoviștii îi așteaptă cu banii +49   FOTO
Pablo Cortacero et Co urmează să revină astăzi sau cel târziu miercuri în România, alături de Cosmin Contra, de noi oficiali ai clubului și de câțiva jucători iberici. Dinamoviștii îi așteaptă cu banii

Articol de - Publicat marti, 25 august 2020 00:00 / Actualizat marti, 25 august 2020 03:50

Dinamo - Hermannstadt 1-1. Pablo Cortacero et Co urmează să revină astăzi sau cel târziu miercuri în România, alături de Cosmin Contra, de noi oficiali ai clubului și de câțiva jucători iberici. Dinamoviștii îi așteaptă cu banii.

Pablo Cortacero urmează să se întoarcă astăzi la București pentru a prelua Dinamo. Roș-albii îl așteaptă, de la suporteri și până la jucători, dorind să vadă de ce este în stare cu adevărat:

1. Semnarea contractului și prezentarea noului staff

Spaniolul a dorit să revină în România cu 48 de ore după data stabilită inițial, pentru a ajunge alături de Cosmin Contra. "Guriță" a fost implicat în munca sa de observator UEFA, a participat la Final 8 de la Lisabona, are de încheiat serviciul său de la forul continental, după care va sosi la Dinamo. "Suntem în discuții", a mărturisit sec ex-selecționerul, cu toate că a început deja să-și creioneze noul staff. Cortacero și Juan Melero, omul care-l cunoaște pe antrenor, ar vrea ca "Guriță" să sosească rapid la București, să preia echipa, Contra vrea să pună totul pe hârtie, cu avocații lângă el, de la clauze la achitarea unor datorii către jucători, fiindcă nu vrea să lucreze cu fotbaliști nemulțumiți. "Vrea să vadă clar că ibericii sunt solvabili, că sunt serioși. Părțile s-au înțeles, dar Cosmin nu se grăbește, fiindcă nu vrea să dea greș, mai ales că preia Dinamo din mers", au spus apropiații clubului.

2. Salariile jucătorilor

Don Pablo trebuie să vină cu cel puțin 150.000 de euro ca să plătească din salariile restante ale jucătorilor, așa cum a fost promisiunea transmisă echipei înaintea etapei cu Hermannstadt. Fotbaliștii nu concep alte amânări.

3. Plata datoriilor urgente

Pe lângă plata banilor către echipă, mai sunt datorii urgente de încă 300.000 de euro ce trebuie plătite până la finele lunii.

4. Încă 2 milioane de euro pentru a duce clubul aproape de 0

Cortacero trebuie să achite până la 1 octombrie și datoriile de 2 milioane de euro ale clubului. Banii către firmele lui Ionuț Negoiță, un milion de euro, au fost eșalonați pentru următoarele 6 luni.

5. Conducere nouă și transferuri din Spania

Alături de Juan Melero, cel ce va fi numărul 1 executiv în board-ul lui Dinamo, vor mai sosi oficiali care se vor ocupa de administrarea clubului. Totodată, sunt așteptați și jucători care să vină să întărească echipa din Ștefan cel Mare. 

300 de mii de euroau investit spaniolii până acum

570 de mii de euroeste suma cu care DDB a creditat Dinamo până în prezent

Da, cred în ei! Cred că vor face treabă bună. Răbdare sau, cum se spune pe la dânșii, tranquilo. Vor veni și rezultatele, faptele. Poți judeca pe cineva după o săptămână?! Stai să vedem ce vor face
Adrian Mihalcea, ex-antrenor Dinamo

FOTO. Cele mai tari imagini din Dinamo - Hermannstadt

+45 FOTO

Ioan Mărginean despre Gigi Mulțescu și Cosmin Contra

Citește și alte știri despre Dinamo - Hermannstadt: 

Dinamo - Hermannstadt. FOTO Anamaria Prodan, prezentă pe Arena Națională! Cum a reacționat la golul încasat de Dinamo

Dinamo - Hermannstadt. FOTO Istvan Kovacs n-a văzut un penalty evident pentru „câini”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (66)
creeperno
creeperno  •  25 August 2020, 23:02

S-a rezolvat cu contra, asteptam rezolvarea celorlalte probleme

zorrozabal
zorrozabal  •  25 August 2020, 15:47

In 2017 Contra-el hombre de resurrection de Dinamo-zicea intr-un interviu ca locuinta sa este langa terenul de antrenament al lui atletico de Madrid si ca urmareste de pe balcon- ori de cate ori e liber-antrenamentele lui Cholo Simeone!Ei vbine,parca tot in 2017 -cand director la Dinamo era Mutu-Contra l-a adus intr-o vizita la Dinamo pe presedintele lui Atletico Madrid si parca imi aduc aminte ca se hotarase si deschiderea unui centru de juniori al lui Atletico la Dinamo!Iata pentru ce, Contra este un hombre muy importante!

1578362032478810
Tihamér Takó  •  25 August 2020, 15:19

Dincolo de cele 5 probleme enuntate mai sus,mai aveti de solutionat si educatia spactatorilor,ca sa evitati sanctiunile drastice pe care veti primi datorita benerelor nationaliste,atacurilor rasiste,distrugerilor materiale si atacarii celorlate galerii.

Vezi toate comentariile (66)
Comentează
Close