FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Un străin de la Dinamo s-a plâns în țara natală: „Trăiesc din economii! Luna ianuarie va fi intensă”

Jansusz Gol // FOTO:  Cristi Preda +10   FOTO
Jansusz Gol // FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 ianuarie 2021 11:25 / Actualizat vineri, 08 ianuarie 2021 12:45

Mijlocașul polonez Janusz Gol (35 de ani) a vorbit în țara natală despre problemele financiare de la Dinamo și despre situația tensionată din cadrul clubului.

Adus gratis în vara lui 2020, după ce i-a expirat contractul cu Cracovia, Gol a prins 10 meciuri pentru Dinamo și este unul dintre cei mai bine plătiți jucători, având un salariu de 20.000 de euro pe lună. 

Jansuz Gol, mijlocaș Dinamo: „Trăiesc din economii”

Mijlocașul defensiv a vorbit pentru presa din Polonia despre Dinamo și despre cum se descurcă din punct de vedere financiar.

„Cinci jucători au părăsit deja echipa, câțiva încă mai lipsesc. Restul am rămas și așteptăm să vedem cum evoluează situația. Avem o promisiune că se vor plăti salariile. Nu de la proprietarul din Spania, ci de la oamenii care lucrează în club. Au spus că vor încerca să ne plătească în aceste zile, înainte de primul meci din an.

Fanii s-au implicat. EI au ajutat clubul și în trecut, iar acum vor să ajute. Caută investitori și trebuie lăudați pentru încearcă să ajute. Pe proprietarul din Spania nu se poate conta. În fiecare săptămână promite că vin banii, dar nu se întâmplă asta.

Situația nu e ușoară Din fericire, sunt stabil din punct de vedere financiar, așa că această situația nu mă lovește la fel de tare ca pe colegi. Trăiesc din economii. Dar și colegii români s-au săturat de asta. Nu este ușor într-o asemenea atmosferă, nu te poți concentra. Luna ianuarie va fi destul de intensă. Dacă nu se schimbă nimic în zilele viitoare, voi lua anumite decizii”, a spus Gol pentru sport.tvp.pl.

VIDEO Revine Liga 1! Totul despre duelul dintre Hermannstadt și Dinamo

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Ionuț Lupescu, incendiar: „Șefii lui Dinamo, niște escroci! Totul pute! Numai cămătari a avut clubul ăsta”

Fanii lui Dinamo, dați înapoi de un rival: „Ei vin cu câteva torțe, dar nu pot salva clubul!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
creeperno
creeperno  •  08 Ianuarie 2021, 22:50

O sa se rezolve stai linistit

unudoi3
unudoi3  •  08 Ianuarie 2021, 15:14

Fc Avantu Rusinamo ,un club de amatori ,jucătorii joaca de plăcere pe cheltuiala lor ,trist ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează