FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV „Am mers 6 km cu ei în spate! Erau aproape cât mine” » Episod de pomină cu Jean Vlădoiu și Florentin Petre la vânătoare: „Ne uitam ca boii către arătură”

Jean Vlădoiu și colecția de arme de vănătoare +6   FOTO
Jean Vlădoiu și colecția de arme de vănătoare

Articol de - Publicat miercuri, 09 august 2023 10:12 / Actualizat miercuri, 09 august 2023 11:42

Invitat la GSP Live, Florentin Petre (47 de ani), fostul mijlocaș dreapta de la Dinamo, a povestit ce s-a întâmplat la o partidă de vânătoare cu Jean Vlădoiu (54 de ani), în perioada când erau coechipieri la echipa din „Ștefan cel Mare”, în sezonul 1998/1999.

Împătimit al vânatului și pescuitului, Jean Văldoiu și-a luat mai mulți coechipieri, printre care Florentin Petre și Cosmin Contra, la o partidă de vânătoare. S-au întors cu doi iepuri, pe care Petre a ajuns să îi care în spate 6 km, după cum a povestit amuzat azi, la GSP LIVE.

VIDEO. Florentin Petre: „Atmosfera era ca în Robin Hood”

„Eu am avut mai multe acțiuni cu Jean, la vânătoare și pescuit. La vânătoare, cea mai frumoasă a fost când am plecat prin spate de la Săftica, pe la Balotești. Eram eu, Contra, Daniel Rednic, Jean și încă cineva, dar nu îmi aduc aminte. Îți dai seama, să mergi vreo 8 km pe jos, prin pădure...

Noi eram fotbaliști, făceam caterincă. Stăteam să ne uităm după fazanii și iepurii pe care îi căuta el. Zice Jean: «Stați, liniște!». Noi ne uitam pe sus. El zice: «Nu, nu, acolo jos». Erau urme de mistreți, cum le făcuseră ei acolo. Zice: «Bă, stați puțin, că poate e toată familia și e grav, că ne mănâncă mistreții pe aici!». 

Fiecare avea câte o pușcă, dar le țineam degeaba. Atmosfera era ca în Robin Hood, care pleca la vânătoare cu băieții veniți după o «noapte de război», între ghilimele”, și-a început Florentin Petre povestea, la GSP Live.

Florentin Petre: „Cu doi iepuri aproape cât mine am mers 6 km în spate”

Fosta extremă de 1,66 metri înălțime a continuat: „Ne-am uitat unul la altul, începusem să transpirăm, căutam mistreții. La un moment dat spune: «Vedeți iepurele?». Noi ne uitam ca boii către arătură. 

Dar iepurașul avea blana cum era pământul, ne uitam 5 inși în același loc și nu vedeam nimic. Pune Jean pușca la ochi, când i-a tras una, știi cum s-a învârtit ăla în aer? Ne uitam unii la alții: «L-a luat». Și acum, cine să meargă să ia iepurele? El pare micuț de departe. Dar avea un metru și puțin. Zice: «Florentin, ia tu iepurașul». 

«Ce să iau eu iepurașul, după ce că alerg la antrenamente și sunt iepurele vostru aici? Nu e normal!». Dar am luat iepurașul până la urmă, apoi am mai prins unul. Cu doi iepuri aproape cât mine de mari ... am mers 6 km cu ei în spate. A mai prins un fazan. Era foarte bine pregătit Jean”.

Florentin Petre: „Mi-am revenit după 3 zile”

„Am ajuns la cabană unde ne-au pregătit oamenii un grătar, am găsit niște frunze la baza unui copac. Zic să mă așez eu puțin acolo. Am adormit pe frunzele alea, au aruncat cu frunze pe mine. Cam astea sunt poveștile de vânătoare... Dar a fost frumos, pregătirea fizică pe care am făcut-o cu Jean mi-a depășit pegătirea fizică pe care o făceam cu nea Cornel Dinu. 

Ne-am revenit după 3 zile, nu puteam să mai merg, nu puteam să mă mișc. Nici nu trebuia să îi spun lui Cornel Dinu că sunt rupt, că intra în vestiar, se uita la fața noastră și schimba antrenamentul din mers”, și-a încheiat Florentin Petre povestirea.

FOTO. Florentin Petre și Jean Vlădoiu, pasionați de vânătoare și pescuit

foto: Facebook @Florentin Petre
foto: Facebook @Florentin Petre
foto: Facebook @Florentin Petre
foto: Facebook @Florentin Petre
foto: Facebook @Florentin Petre
+2 FOTO

Citește și:

Cornel Dinu a dat cu barda în campania de finanțare a Red&White: „Sună a bere finlandeză! El vrea să fie ham-ham distrugător la Dinamo că n-a reușit în «Sania albastră»!”
DINAMO
Cornel Dinu a dat cu barda în campania de finanțare a Red&White: „Sună a bere finlandeză! El vrea să fie ham-ham distrugător la Dinamo că n-a reușit în «Sania albastră»!”
Ultima mutare la Dinamo! A readus echipa în Liga 1, dar n-a mai avut loc în „haită”
DINAMO
Ultima mutare la Dinamo! A readus echipa în Liga 1, dar n-a mai avut loc în „haită”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
Newman
Newman  •  09 August 2023, 19:09

Toti piticii se simt barbati cu pusca in mana!

dorelus
dorelus  •  09 August 2023, 13:55

Ce frumos ar fi să aibă animalele arme de vânătoare și să fim noi vânatul...Uite ce echipat este omul

vlad_c
vlad_c  •  09 August 2023, 11:27

Caterinca mare. Nu v-a povestit si cum s-a electrocutat la braconat?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează