FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO FCSB ar putea bifa o nouă mutare importantă: „E excepțional, nu mă pot împotrivi transferului”

Turda, într-un duel cu Dinamo
Turda, într-un duel cu Dinamo

Articol de , - Publicat miercuri, 27 octombrie 2021 10:07 / Actualizat miercuri, 27 octombrie 2021 12:30

Jean Vlădoiu, președintele celor de la FC Argeș, vrea să meargă până la capăt în Cupa României. Crede că e posibil chiar și fără Grigore Turda (24 de ani), liderul defensivei.

FC Argeș a obținut in-extremis calificarea în sferturile Cupei României. A revenit de la 0-1 în fața lui Dinamo, golul decisiv venind în prelungiri, de la Cristi Dumitru. Vlădoiu are planuri mari în continuare. 

Jean Vlădoiu, după Dinamo - FC Argeș 1-2

„Băieții au scris istorie, FC Argeș nu a mai ajuns de mult în această fază a competiției. Ne dorim, așa cum am spus-o și după meciul cu Voluntari, să mergem mai departe. Îi felicit pe băieți și sper să o ținem tot așa. Avem o mare șansă, echipe cotate mult mai bine au ieșit din luptă.

Primul meu transfer a fost Cristi Dumitru. El în tot ce a făcut, din ianuarie, s-a adaptat foarte bine la Pitești. A fost foarte bine primit și a ales să revină aici. La fel și Ișfan. Avem jucători tineri, de perspectivă. Sper să fie serioși, să rămână modești. Sunt jucători de echipa națională”, a spus Jean Vlădoiu, după victoria cu Dinamo.

VIDEO Vlădoiu: „Turda va ajunge la echipa națională”

Grigore Turda, unul dintre fundașii interesanți ai actualului sezon din Liga 1, ar fi intrat în vizorul lui Gigi Becali. Jean Vlădoiu nu exclude o eventuală plecare a apărătorului.

„Eu am spus de mult timp că Turda este un jucător senzațional. L-am comparat cu Belo. Îmi permit, pentru că el e fratele meu. Nu m-am înșelat. Turda crește de la lună la lună, învață foarte mute lucruri. 

Cred că în scurt timp îl putem vedea și la echipa națională. Muncește și are mari șanse. Eu nu mi-aș dori ca el să plece, dar dacă domnul primar și cei care conduc destinele decid să îl dea pe Turda, eu nu mă pot împotrivi”, a explicat Vlădoiu. 

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Ce traume va lăsa Covid-19 la FCSB? Ce s-a întâmplat cu echipa după focarul din toamna trecută

S-a întors în timp! Acum arată ca în primul sezon în Liga 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
remarque
remarque  •  27 Octombrie 2021, 15:11
Postat de observator_federal pe 27 Octombrie 2021, 12:53

Turda la lovit în minutul 87 alunui meci din Bănie pe Mihai Bălașa cu brațul în față, într-un ”duel aerian”, chiar în careul lui FC Argeș. Olteanului i s-a învinețit instantaneu ochiul, imaginile TV imprsionante cu pometul umflat instantaneu au fost foarte lămuritoare dar... arbitrul Chivulete nu a fost impresionat, nu adat penalty, iar meciul s-a teminat egal (era al 6-lea egal consecutiv al oltenilor, în perioada când antrenor era Papură). "Ce ar trebui să ne facă, să ne rupă capul ca să ne dea penalty?", a spus Mihai Bălașa, la finalul meciului. Asta e, sunt la modă jucătorii valoroși - înțeleg că e la căutare și ”arădeanul” brazilian Roger, care l-a lovit cu cotul şi i-a scos un dinte lui Bancu, primind de la Cojocaru, arbitru modern în maniera de conducere a jocului cică, doar un cartonaș galben (probabil de încurajare)...

asupritilor. In meciul cu Chindia a fluierat arbitrul numai aiureli in favoarea voastra

bridges
bridges  •  27 Octombrie 2021, 13:28

Deci cum apare un tanar mai rasarit in titlu apare ca ar putea sa-l ia FCSB. Nimeni altcineva sau vreo echipa din afara. Neaparat FCSB!

iosif_popa_prostul
iosif_popa_prostul  •  27 Octombrie 2021, 13:15

La noi la Steaua vin doar jucatori de valoare! Domnul Gigi Becali are ochiul format!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează