FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  DINAMO - ARGEȘ 1-2

Blestemul la el acasă » Cronica meciului Dinamo - FC Argeș 1-2

Dinamo a dezamăgit iar, și-n Cupa României, fiind eliminată dramatic de FC Argeș, scor 1-2, după ce piteștenii au revenit pe tabelă, Rednic și elevii săi sucombând a treia oară la rând pe final de meci. +15   FOTO
Dinamo a dezamăgit iar, și-n Cupa României, fiind eliminată dramatic de FC Argeș, scor 1-2, după ce piteștenii au revenit pe tabelă, Rednic și elevii săi sucombând a treia oară la rând pe final de meci.

Articol de - Publicat marti, 26 octombrie 2021 23:12 / Actualizat marti, 26 octombrie 2021 23:32

Dinamo a dezamăgit iar, și-n Cupa României, fiind eliminată dramatic de FC Argeș, scor 1-2, după ce piteștenii au revenit pe tabelă, Rednic și elevii săi sucombând a treia oară la rând pe final de meci.

Prinzi trenul și te urci în el că altul nu se știe dacă mai vine! Reprimit la prima echipă, într-o eclipsă de formă - 30 de meciuri oficiale fără gol, în Liga 1, Liga 2 și în Lituania! - Cătălin Țîră a dat gol la nici trei minute de la apariția pe teren. 

Dacă alde Moldoveanu și Neicuțescu nu au știut nici de această dată să țină de ceea ce li s-a oferit, atacantul de 27 de ani, lansat impecabil de Torje, și-a construit bine de tot momentul șutului și-a dat cu sete. Practic, i-a atras atenția și lui Mircea Rednic, care săptămâna trecută nu mai știa cum să se dispenseze și de acest atacant, i-a furnizat și o doză de prestigiu antrenorului, inspirat, nu?, la schimbare. Singura „bilă albă” a „câinilor roșii”.

Prostie sau toamnă neagră la Dinamo?!

Torje face multe lucruri bune, dar și proaste. La fel ca în duelul cu Rapid (1-1), a pierdut o minge aproape de careul advers, după ce irosese o ocazie mare, de 2-0, contraatac și Ișfan (77) - și Prepeliță mega-inspirat - a strecurat mingea printre picioarele lui Eșanu. 

Când toți se așteptau la prelungiri, blestemul sau prostia sau spiritele rele au lovit din nou în Ștefan cel Mare. Intrat și el pe teren pe final de meci, Latovlevici a făcut ce-a vrut cu neputinciosul Nica, Eșanu a respins doar până la Dumitru (90+3), care s-a descotorosit de Radu, atacantul trimis de FCSB în Trivale fiind decisiv. Rednic era prăbușit pe bancă, iar „cățeii” prin iarbă. 

20 de luniau trecut de la precedentul gol reușit de Țîră într-un meci oficial, când a punctat în tricoul Voluntariului în victoria cu Chindia (2-1)

VIDEO Victor Becali despre situația de la Dinamo: „Cea mai mare greșeală a fost aducerea lui Bonetti”

Citește și alte știri despre Cupa României: 

Primele declarații după miracolul din Cupa României: „Să vină Dinamo sau Craiova! Mergem la restaurant, nimeni nu doarme!”

FOTO MINAUR BAIA MARE - CSU CRAIOVA. Reghecampf nu și-a făcut temele » Gazonul e un dezastru

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
comentario23
comentario23  •  27 Octombrie 2021, 13:34

Minunata victorie. Dinamo reuseste sa-si indarjeasca adversarii prin specificul comportamental-invidie si infatuare. Pasa aia cu calcaiul a lui Nica, absolut inutila... interviul de anul trecut al lui Ricardo Grigore, cand nu a recunoscut faultul in careu vazut de toata lumea, atitudinea din teren. A fost o victorie care m-a uns pe suflet, bravo baieti. Tot ce-mi doresc e sa ramana oamenii de fotbal la echipa: Ianvoschi, Vladoiu, Viorel Dumitrescu. Am fost pe stadion la ultimul meci in Europa(cu Celta Vigo-Mostovoi, Karpin, Makelele, Salgado...), sper sa il prind si pe urmatorul. Argesu Argesu Argesu

pirusis
pirusis  •  27 Octombrie 2021, 12:05
Postat de paolo13 pe 27 Octombrie 2021, 07:00

"Spirite rele"? De ce nu vorbesti despre antrenorul uzat și depășit, fără nici o realizare în ultimii 4-5 ani, dat afara de peste tot (chiar și de la milițieni, de câteva ori)?

Sau despre FC Arges care a demonstrat ca este o echipa de top anul acesta cu cea mai buna organizare defensiva si care au luptat pana in ultimul minut pentru acest succes. Pana si dinamovistul de Naum a facut aseara o caracterizare frumoasa lui FC Arges. Asa printre lacrimi si cu dintii stransi :)

paolo13
paolo13  •  27 Octombrie 2021, 07:00

"Spirite rele"? De ce nu vorbesti despre antrenorul uzat și depășit, fără nici o realizare în ultimii 4-5 ani, dat afara de peste tot (chiar și de la milițieni, de câteva ori)?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează