FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CSO FILIALȘI - HERMANNSTADT 2-2 (4-3 D.PEN)

Primele declarații după miracolul din Cupa României: „Să vină Dinamo sau Craiova! Mergem la restaurant, nimeni nu doarme!”

Mario Găman (în dreapta) / Captură Telekom
Mario Găman (în dreapta) / Captură Telekom

Articol de - Publicat marti, 26 octombrie 2021 19:01 / Actualizat miercuri, 27 octombrie 2021 00:16

Mario Găman, antrenorul lui CSO Filiași, echipa din Liga 3 care s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României, și-a expus trăirile, într-un interviu acordat pentru GSP.ro, la finalul meciului cu Hermannstadt, câștigat în urma loviturilor de departajare 2-2 (4-3 la penalty-uri). 

Filiași e locul minunilor în actuala ediție a Cupei României. După ce în turul trecut au eliminat UTA, doljenii au mai produs o surpriză și au scos-o din competiție și pe Hermannstadt, finalista din 2018. 

Locul 8 din Seria 6 a ligii a treia se pregătește acum pentru cel mai important moment din istorie, un duel de gală în sferturile Cupei, iar antrenorul Mario Găman așteaptă un nume mare la Filiași. 

Mario Găman, antrenor CSO Filiași: „Am făcut lucruri mărețe!”

„Nu mai putem, nu mai putem! Secretul? Multă muncă și implementarea unei concepții de a juca fotbal, de a nu juca la întâmplare. Acești băieți minunați au realizat ceva important astăzi. Am fost inspirați la loviturile de departjare. Suntem o echipă mică, frumoasă, care joacă fotbal! Am jucat cu echipe foarte bune. Hermannstadt era neînvinsă în Liga 2, iar UTA era pe locul 4 în Liga 1 când am eliminat-o. 

Sunt lucruri mărețe! Vreau să-i felicit pe jucători, au arătat că merită să joace mai sus. Nu vrem echipe slab cotate, vrem Dinamo București, FCU Craiova sau CSU Craiova. Îmi doresc echipe puternice, cum mi-am dorit înaintea fiecărei trageri la sorți. 

Mergem la un restaurant cu băieții. Astăzi n-au nicio oră la care trebuie să doarmă, trebuie să petreacă, să simtă această bucurie de nedescris”, a declarat Mario Găman, la puțin timp după finalul meciului, în exclusivitate pentru GSP.ro.

Primele declarații după miracolul din Cupa României: „Să vină Dinamo sau Craiova! Mergem la restaurant, nimeni nu doarme!”
Mario Găman (în dreapta) / Sursă foto: Facebook

ACSO Filiași (L3) - Hermannstadt (L2) 2-2 (4-3 la penalty-uri)

  • Au marcat: Rogoveanu 44, Crețu 118/ Sîntean 3, C. Popescu 107
  • Stadion Orăşenesc (Filiași).
  • „Central”: Mircea Ardelean. Asistenți: Raul Ghiciulescu, Doru Zamfir

CSO Filiași a reușit cea mai mare performanță din istoria clubului. A produs a doua mare surpriză din Cupa României.  După eliminarea celor de la UTA, astăzi au revenit de două ori în fața lui FC Hermannstadt, formație cu pretenții la promovarea din Liga 2. 

Sibienii au deschis scorul în minutul 3, prin Sîntean, și păreau să defileze spre „sferturi”. Gazdele au egalat înaintea pauzei, prin Rogoveanu, iar meciul s-a dus în prelungiri. Hermannstadt a punctat din nou prima, prin Călin Popescu, în minutul 107. Ion Crețu a devenit erou cu reușita de la prima atingere de balon, o execuție spectaculoasă, din semi-foarfecă. La penalty-uri, cei de la Filiași au fost mai inspirați.

Citește și alte știri din Cupa României: 

Au început „optimile” Cupei României » ACUM se joacă Gaz Metan - Chindia! CSO Filiași, calificare istorică în „sferturi”

EXCLUSIV Antun Palic, înaintea duelului cu Dinamo din Cupa României: „Suntem favoriți”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
rockyus
rockyus  •  27 Octombrie 2021, 16:35

Pa unde-i Filiasi asta, in Oltenia?

sibman
sibman  •  27 Octombrie 2021, 09:33

Nu este vorba despre niciun pariu. Sibiul trebuia sa iasa. N-are cum sa mearga in 2 competitii pentru ca si asa gafaie in campionat.

rocky5
rocky5  •  27 Octombrie 2021, 00:09

Ăștia vor la restaurant în pandemie? Huoooo!;)

Vezi toate comentariile (5)
Comentează