FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

„Ce puteam alege?” » Jefte Betancor a dezvăluit cum a ajuns la CFR Cluj și cum a decurs prima întâlnire cu Petrescu

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 iunie 2022 20:02 / Actualizat duminica, 19 iunie 2022 20:06

Spaniolul Jefte Betancor (28 de ani) a oferit primul interviu în tricoul campioanei CFR Cluj. Vârful transferat de la Farul vrea titlul în Liga 1 și distincția de golgeter. 

Sâmbătă, CFR Cluj l-a prezentat oficial pe Jefte Betancor. Atacantul a ajuns deja în cantonamentul campioanei din Austria și a avut prima discuție cu Dan Petrescu. 

Jefte Betancor, primul interviu în tricoul lui CFR Cluj

„Sunt tare fericit că am lucrat alături de Hagi, iar acum cu Dan Petrescu, pentru că sunt două legende aici în România. Au fost foarte importanți în fotbal. 

Prima întâlnire cu Dan a fost foarte reușită, mi-a spus că trebuie să muncesc și să marchez goluri, asta e important. Vrem să câștigăm tot, Cupa, campionatul și Supercupa. Mi-ar plăcea să fiu primul la numărul de goluri, ăsta e obiectivul meu. 

Am ales CFR pentru că e cea mai bună echipă din România. În ultimii cinci ani a fost campioană, e un oraș tare frumos și atunci ce echipă mai bună puteam alege ca să continui să cresc?”, a spus Jefte Betancor pentru site-ul oficial al campioanei.

Sunt un jucător destul de tehnic, îmi place să marchez. E important să ai dorință să joci, să te antrenezi, iar mintea să îți fie doar la fotbal. Mi-au plăcut mereu Ronaldinho, Messi și Cristiano, evident. Ei sunt diferiți
- Jefte Betancor

250.000 de euroa pltătit CFR Cluj pentru Betancor, plus bonusuri în funcție de viitoarele performanțe ale echipei, precum calificarea în grupele unei competiții europene.

VIDEO Jefte Betancor: "Aș vrea să am capacitatea lui Cristiano de a marca și driblingul lui Messi"

Citește și alte știri din Liga 1:

Ilie Dumitrescu, avertisment pentru FCSB: „S-a mișcat bine, dar mai e nevoie de ceva. Dacă vrei titlul, nu poți face experimente!”

A retrogradat cu Dinamo și are o imagine clară despre români: „Vă place să vă dați mari! Branduri, aranjați, mașini de top”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
Moshu
Moshu  •  20 Iunie 2022, 20:03

maitre,nu te intrece la oftica decit gsp,care pune un titlu tendentios "ce puteam alege",atunci cind ala spune ca a ales cea mai buna echipa si cel mai bun oras....dar daca nu-i vorba de Gigi,pentru gsp nu-i decit...ceva de mana a doua !

Meteor
Meteor  •  19 Iunie 2022, 22:56

Băiat deștept, ales performanța și echipa cea mai bine organizată profesional. Mult succes, Jefte!

mikeshine
mikeshine  •  19 Iunie 2022, 22:42
Postat de oncica07 pe 19 Iunie 2022, 21:01

Bafta Jefte!! Sa fie intr um ceas bun! Logic baiatul,alege un oras civilizat,frumos,cu cea mai buna echipa din Romania,din acest mileniu.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează