FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ilie Dumitrescu, avertisment pentru FCSB: „S-a mișcat bine, dar mai e nevoie de ceva. Dacă vrei titlul, nu poți face experimente!”

Ilie Dumitrescu
Ilie Dumitrescu

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 iunie 2022 16:41 / Actualizat duminica, 19 iunie 2022 16:55

Ilie Dumitrescu (53 de ani) laudă cele două mutări defensive reușite de FCSB, care i-a transferat pe fundașii centrali Joyskim Dawa (26 de ani) și Rachid Bouhenna (30), dar spune că mai e nevoie de un stoper. 

Sâmbătă, FCSB a bătut palma cu FC Botoșani pentru transferul lui Joyskim Dawa. Câteva ore mai târziu, s-a înțeles cu Rachid Bouhenna, stoper liber de contract după despărțirea de CFR Cluj.

Ilie Dumitrescu, fost mare fotbalist, laudă alegerile roș-albaștrilor, dar îi avertizează că mai au nevoie de un fundaș central de meserie, în condițiile în care celălalt stoper din lot, Iulian Cristea, a suferit o accidentare care-l va ține departe de teren pentru o perioadă îndelungată.

A „trântit
FCSB
A „trântit" un meci pentru CFR și acum a semnat cu FCSB » Becali l-a adus pe omul acuzat de propria echipă: „Ne-a mințit, ne-a tot dus cu zăhărelul”

Ilie Dumitrescu, avertisment pentru FCSB: „Mai e nevoie de un fundaș central”

Gigi Becali plănuiește să-l utilizeze pe Denis Haruț în centrul apărării, dar Dumitrescu spune că vicecampioana nu ar trebui să improvizeze de asemenea fel dacă vrea să lupte la titlu anul viitor.

„Sunt două transferuri foarte bune, și Dawa, pe care l-am remarcat, și Bouhenna, care a început sezonul ca titular la CFR Cluj. După ce a venit Petrescu a fost competiție pe post. FCSB s-a mișcat foarte bine, dar cred că mai trebuie un fundaș central.

Haruț este o soluție, dar nu cred că ar da un randament foarte bun pe postul de fundaș central. Dacă dorești să câștigi campionatul, să te bați acolo, nu poți merge cu improvizații, să faci experimente de genul ăsta. 

La un moment dat, echipa avea o exprimare foarte bună pe faza ofensivă, dar apăreau probleme în apărare, mai ales în zona fundașilor centrali”, a declarat Dumitrescu la emisiunea „DigiSport Special”.

Mai multe știri din Liga 1: 

Iftime, pariu în direct după transferul lui Dawa la FCSB: „Dacă nu se impune, îl iau înapoi la același preț!”

Petrolul continuă campania de transferuri! Aduce un jucător de la Dinamo: „Gata. Ne-am înțeles!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
Adrian1984
Adrian1984  •  19 Iunie 2022, 19:36

Cu cata patima sustine asta *** ciobanului...!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

roost.eradevar.at
roost.eradevar.at  •  19 Iunie 2022, 18:58
Postat de cineva90 pe 19 Iunie 2022, 18:34

Pai cine a zis ca vrea titlul? Poate titlul de a 6 a oara pe locul 2

Este mult mai important sa fie campioni morali. Asa vor putea juca in Moral Champions League

22robert03
22robert03  •  19 Iunie 2022, 18:52

Pildele lu' Ilie

Vezi toate comentariile (9)
Comentează