FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Jeremy Sapina în locul lui "Săpun" » Cristi Pustai a început să creioneze echipa Rapidului pentru meciul cu Viitorul

Articol de - Publicat miercuri, 25 februarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 24 februarie 2015 22:00

Fundaşul francez ar putea debuta în Liga 1 cu Viitorul, profitînd de faptul că Săpunaru e suspendat. Şi trupa lui Hagi are trei jucători fără drept de joc, Buzbuchi, Mitrea şi Benzar.

Rapidiştii nici nu concep să nu cîştige partida din Giuleşti de luni, cînd vor întîlni formaţia patronată şi antrenată de Gheorghe Hagi. Norocul e de partea lor, avînd în vedere că adversarii au trei jucători importanţi pe care nu se vor putea baza pe arena din Grant: Buzbuchi, Mitrea şi Benzar. Toţi au încasat cartonaşe galbene cu CSMS Iaşi şi acum sînt suspendaţi.

De partea cealaltă, şi Cristi Pustai are probleme de lot. Cristian Săpunaru a fost eliminat cu Steaua şi nu are drept de joc. În aceste condiţii, antrenorul rapidist nu are soluţii pentru a-l înlocui pe căpitanul giuleştenilor deoarece nu mai are în lot nici un alt fundaş dreapta de meserie.

Astfel va fi nevoit să improvizeze, iar acolo va evolua, cel mai probabil, Jeremy Sapina, un stoper. Cealaltă variantă e Nicolae Vasile. El a jucat pe postul respectiv în amicalele din această vară, însă e un jucător de picior stîng.

De asemenea, în Ghencea, Meulens şi Pancu au acuzat probleme medicale şi, dacă nu se vor recupera complet, în locul lor Pustai îi va trimite pe gazon pe Eduard Oriol, respectiv Rui Miguel.

"La vară ieşim din insolvenţă"
Acţionarul majoritar al giuleştenilor, Valerii Moraru, susţine că doreşte ca la finalul acestui sezon să scoată clubul din insolvenţă pentru ca în campionatul următor echipa să atace calificarea în cupele europene.

"Acesta e planul meu, sper să reuşesc. Rapidul nu poate să nu aibă pretenţii europene. Totuşi, în primul rînd trebuie să ne salvăm de la retrogradare. Dacă vom reuşi, în vară, vom mai aduce jucători şi vom trage la un loc fruntaş", a spus Moraru pentru ziarul Ring.

10 goluri a marcat Mitrea pentru Viitorul în Liga 1, în acest sezon, fiind liderul la zi în clasamentul golgeterilor

Cum ar arăta cele două echipe
Rapid: Buchta - Sapina, Cmovs, Borda, Josl - Gecov, Garai - E. Oriol, Rui Miguel, D. Niculae - Benson
Viitorul: Albuţ - Cr. Manea, Ţîru, Mamele, Pîrvulescu - Daminuţă, C. Munteanu - Olinga, Mitriţă, Fl. Tănase - Bonilla

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
scandautor
scandautor  •  25 Februarie 2015, 20:05
Postat de ochi_ager pe 25 Februarie 2015, 17:13

Sapinaru în locul lui Săpunaru. O fi tot țapinar?

Ce trist trebuie sa te fi simtind ca nu te baga nimeni in seama...

ochi_ager
ochi_ager  •  25 Februarie 2015, 17:13

Sapinaru în locul lui Săpunaru. O fi tot țapinar?

altona
altona  •  25 Februarie 2015, 12:40
Postat de dora pe 25 Februarie 2015, 09:30

Pai Rapid are un 11 jucatori de baza + 2 - 3 rezerve care se ridica la valoarea titularilor, ptr ca acesta este lotul, deci dom profesor Pustai nu prea are variante de schimb, daca se accidenteaza ori este suspendat vreun jucator de baza.

Nu-ti face inima rea. Pe unii atita ii duce capul. Si sint incintati.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close