FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Joel Thomas anunţă: "Sînt pregătit 100%, dar nu intru în planurile noii echipe"

Articol de - Publicat sambata, 10 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 10 ianuarie 2015 10:55

Joel Thomas este în continuare jucătorul lui Dinamo, dar nu intră în planurile lui Mihai Teja şi Daniel Stanciu pentru acest retur.

"Momentan sînt jucătorul lui Dinamo, dar nu ştiu ce se va întîmpla mai departe. Trebuie să găsim o soluţie pentru a fi bine. Eu m-am recuperat foarte bine după accidentarea suferită.

Sînt apt 100% de joc, dar acum mă antrenez individual pentru că nu intru în planurile noile echipe. Trebuie ca în aceste zile să vedem ce facem şi să văd cum voi juca", a spus Joel Thomas pentru GSP.RO

Atacantul de 27 de ani s-a accidentat în vara lui 2014 şi a suferit o intervenţie de reconstrucţie a ligamentelor încrucişate.

15 meciuri a jucat Joel Thomas în Liga 1 pentru Dinamo şi nu a marcat nici un gol

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
miscoivan
miscoivan  •  13 Ianuarie 2015, 23:06

jucutor bun,poate invata si face multe la echipa asta!parerea mea!!!

agentul0007
agentul0007  •  11 Ianuarie 2015, 13:05

bunicel ca atacant ,dar foarte foarte egoist ,trebuie sa invete sa dea pase nu sa dribleze aiurea.cred ca daca pasa cand trebuia acum era mai apreciat

legoolas
legoolas  •  11 Ianuarie 2015, 00:40

Da, n-ai ce eticheta sa-i pui acestui om, jucator de fotbal sau fotbalist. De cate ori a jucat pentru Dinamo, n-a fost odata sa spun "Bravo Thomase", in loc sa paseze ca celalalt dinamovist sa scape singur, prefera sa dribleze si fiind lent pierdea mingea. Sut nu, cap nu ...slab oricum.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează