FOTBAL  »  Superliga  »  DECES

Dispariție-șoc: John Ene, fost principal anul trecut în Liga 1, a murit la 52 de ani

Dispariție șoc: John Ene, fost principal anul trecut în Liga 1, a murit subit în somn +7   FOTO
Dispariție șoc: John Ene, fost principal anul trecut în Liga 1, a murit subit în somn

Articol de , , - Publicat miercuri, 22 martie 2023 10:33 / Actualizat miercuri, 22 martie 2023 10:57

John Ene (52 de ani), fost antrenor în Liga 1 în sezonul trecut, la Academica Clinceni, a încetat din viață în această dimineață.

Din primele informații, John Ene a suferit un infact în somn, fiind găsit fără suflare în această dimineață de către fiul lui minor. 

John Ene a început sezonul 2021-2022 al Ligii 1 ca antrenor de portari în staff-ul lui Ilie Poenaru, iar în timpul campionatului a activat și ca antrenor principal interimar, timp de 5 etape, după ce Ionuț Chirilă a părăsit echipa. A obținut o singură victorie, 1-0 cu Dinamo, în rest au fost 4 eșecuri.

John Adrian Ene a fost portar la Steaua, club care l-a format ca junior în 1989, apoi la Ceahlăul, FC Brașov. A evoluat și în Albania, pentru un an. La 37 de ani, John Ene și-a încheiat cariera de fotbalist la Dunărea Giurgiu. 

+3 FOTO

John Ene a murit în această dimineață

„Da, e adevărat, am aflat și eu în urmă cu câteva momente. Sunt consternat! Un băiat tânăr, de mare caracter, a lucrat la noi ani de zile... Înțeleg că ar fi făcut infarct în timp ce dormea, mi-au zis băieții de la club”, a declarat Adrian Budeanu, primarul din Clinceni, contactat de GSP.ro. 

În ultima perioadă, John Ene ajuta clubul sportiv FC Olympico Real Dragomirești, acolo unde evolua fiul său. 

„Dumnezeu să te odihnească în pace, prieten drag. Nu îmi vine a crede. Aseară ne-am salutat și astăzi s-a întâmplat asta... Of, Doamne! Îți mulțumesc pentru toate vorbele bune și tot ce m-ai învățat. Îmi este greu să spun asta, prieten drag. Dumnezeu să te odihnească în pace”, a scris Ionuț Teodorov pe Facebook, cel care deține clubul unde joacă fiul lui John Ene.

Apropiați ai lui John Ene au povestit pentru GSP.ro: „Medicii au spus că a fost un infarct în somn. A fost găsit de fiul său. Noi am aflat în această dimineață. Un coleg de la echipa s-a dus să-l ia pe fiul lui John Ene pentru a merge la școală și așa a aflat ce s-a întâmplat. 

Dormea singur într-o cameră, din câte știm. Dimineața, fiul său a auzit alarma de la ceas și nu înțelegea de John nu o oprește. A intrat și l-a văzut așa. A venit și soția lui și au sunat la ambulanță, dar medicii nu au mai avut ce să facă. A venit la stadion seara, în jurul orei 20:30. Ne-a salutat, dar a zis că nu coboară, că nu se simte bine. Știu că urma un tratament la inimă”.

INTERVIU. Fost fotbalist într-o generație de excepție a Stelei, John Ene povestește cum a bătut-o pe Dinamo: „Victoria nu e a mea”
CLINCENI
INTERVIU. Fost fotbalist într-o generație de excepție a Stelei, John Ene povestește cum a bătut-o pe Dinamo: „Victoria nu e a mea”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (10)
gazistu
gazistu  •  23 Martie 2023, 09:48
Postat de lapusneanul pe 22 Martie 2023, 15:27

dacă citești printre rânduri poate îți dai seama unde ....băteam !

nu toti suntem destepti sa ne prindem unde vrei tu sa "bati" :)

lapusneanul
lapusneanul  •  22 Martie 2023, 15:27
Postat de VanBasten pe 22 Martie 2023, 14:08

Cearta-te cu Doamne, Doamne.

dacă citești printre rânduri poate îți dai seama unde ....băteam !

VanBasten
VanBasten  •  22 Martie 2023, 14:08
Postat de lapusneanul pe 22 Martie 2023, 12:36

asta cu ....Dumnezeu sa-l odihnească..ma zgârie rău la urechi...pai...de ce sa-l odihnească? nu era mai bine sa-l tina în viata, avea doar 52 de ani ?!

Cearta-te cu Doamne, Doamne.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează