FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Afară din lotul lui FCSB, fix înaintea derby-ului cu CSU Craiova: „A venit rezultatul, are gripă de tip B”

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de - Publicat vineri, 17 martie 2023 21:36 / Actualizat sambata, 18 martie 2023 08:11

Fundașul central Joonas Tamm (31 de ani) nu va face parte din lotul lui FCSB pentru meciul cu CS Universitatea Craiova, debutul din play-off-ul SuperLigii.

Primul derby al play-off-ului se joacă sâmbătă, de la ora 20:00, pe Arena Națională. Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a dezvăluit că bucureștenii nu îl vor putea folosi pe Joonas Tamm.

„Bomba anului” sau reclamă gratis? Prietenul lui Becali, patron în Liga 2, vrea să reînființeze o echipă de legendă din România!
PLAN
„Bomba anului” sau reclamă gratis? Prietenul lui Becali, patron în Liga 2, vrea să reînființeze o echipă de legendă din România!

Tamm, absent din FCSB - CSU Craiova 

„Tamm are gripă tip B, cu febră. E clar că nu va juca. Nici nu știu dacă va pleca la echipa națională în condițiile astea. El e singurul cu probleme, nu va fi în lot. 

Nici Omrani nu s-a antrenat. Ieri s-a antrenat Tamm, doar soția și copilul aveau ceva probleme. Acum a primit rezultatul, gripă tip B”, a dezvăluit Mihai Stoica la Orange Sport. 

Gripa de tip B este o afecțiune de natură infecțioasă care afectează atât căile respiratorii, cât și întregul organism.

Tamm a pierdut echipa la FCSB

Titular indiscutabil în sezonul regular, Joonas Tamm a fost scos de Gigi Becali din echipa de start din cauza gafelor comise în eșecul 1-3 cu UTA. Runda trecută a evoluat doar 6 minute în disputa cu Sepsi.

3 goluria înscris Joonas Tamm pentru FCSB în cele 28 de apariții din SuperLigă

VIDEO. Tot ce trebuie să știi înainte de FCSB - CS Universitatea Craiova, debutul în play-off

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Prima decizie după colapsul cu Sepsi! Nicolo Napoli îl „zboară” din primul 11 și-l readuce pe renegatul clubului

VIDEO Adrian Mutu anunță, în premieră, noul obiectiv al Rapidului în play-off: „Asta vrem să facem”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
contrabas3
contrabas3  •  18 Martie 2023, 08:45

Joonas Tamm e mai bun decât Dawa și Cristea la un loc. Dacă joacă Dawa, sigur o să se dea penalty împotriva FCSB, că omul ăla parcă e făcut să nenorocească echipa noastră în momentele importante ale campionatului. —— E clar că vrea Jijiii să îl vândă prin țările arabe, altfel nu ar tot insista cu el titular.

valentindragobete
valentindragobete  •  18 Martie 2023, 07:49

Titlu de cancan a lu' jitea, ziaristul !

johny2003
johny2003  •  17 Martie 2023, 22:35

Iar face Tam-Tam, ***?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează