FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Prima decizie după colapsul cu Sepsi! Nicolo Napoli îl „zboară” din primul 11 și-l readuce pe renegatul clubului

Nicolo Napoli, foto: Imago
Nicolo Napoli, foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 17 martie 2023 15:58 / Actualizat vineri, 17 martie 2023 20:06

FCU Craiova a ratat două șanse mari de a se califica în play-off. Oltenii s-au înecat la mal: 0-1 cu Hermannstadt, la Sibiu, și 0-4 cu Sepsi, în „finala de coșmar”, disputată joi, 16 martie, la Sfântu Gheorghe.

După prestația catastrofală a portarului Ionuț Gurău (23 de ani) din meciul cu Sepsi, Nicolo Napoli ia în calcul să-l titularizeze pe Robert Popa (19 ani) la următorul meci, cu CS Mioveni, primul din play-out.

„Cel care vine trebuie să facă asta” » Lucian Filip anunță ce urmează la FCSB: „Nu e o decizie ușoară”
FCSB - CSU CRAIOVA
„Cel care vine trebuie să facă asta” » Lucian Filip anunță ce urmează la FCSB: „Nu e o decizie ușoară”

Nicolo Napoli, antrenorul lui FCU Craiova, ia în calcul să îl titularizeze din nou pe Robert Popa

Gurău, care a fost ca un talisman pentru FCU de când a intrat între buturi, i-a îngropat pur și simplu pe olteni.

Practic, Gurău a prins cea mai neagră zi de când este la Craiova. A scos mingea din plasă de patru ori din 16 șuturi la poartă, 8 pe cadrul porții. Goalkeeperul adus de la Unirea Slobozia are pe conștiință două goluri.

La golul de 0-2, Gurău a ieșit greșit pe o centrarea din corner, apoi a boxat mingea în proprie poartă la șutul lui Bălașa (16), care se ducea pe lângă bară.

Gurău a fost surprins și la reușita lui Aganovici (44), care a majorat scorul la 0-3, printr-un șut de la 25 metri, deviat de Andre Duarte.

La Sfântu Gheorghe, Robert Popa a fost pentru prima dată rezervă după ce a revenit la pregătirile echipei. 

Cei mai slabi jucători de la FCU în meciul cu Sepsi, conform indexului InStat

JucătorIndex InStatMinute jucate
Gurău16190
Chițu16245
G. Ganea17565
Dr. Albu18690
Negru18845

Robert Popa a îngropat securea războiului cu Adrian Mititelu, patronul FCU Craiova

Internaționalul de tineret a intrat în conflict cu conducerea clubului luna trecută și a refuzat să se mai prezinte la antrenamente. Nemulțumit de statutul de rezervă, Robert Popa i-a solicitat lui Adrian Mititelu să-l lase să plece de la FCU Craiova. 

După o serie de atacuri necruțătoare la adresa lui Adrian Mititelu jr., Robert Popa a revenit la antrenamente. Popa l-a acuzat pe Adrian Mititelu jr. că l-a amenințat că nu va mai apăra la FCU Craiova. 

„Totul a început când eram accidentat. Eram în lojă, alături de 15-20 de persoane, la meciul nostru cu CSU Craiova, din retur, iar în pauză a venit la mine Adrian Mititelu jr. și mi-a spus pe un ton golănesc: «Popică, nu-mi place de tine că ești cel mai slab portar din istoria Craiovei. Avem 50 de goluri luate! Nu o să mai joci niciodată la echipa asta, te fac eu pe tine, eu sunt patron!»

După vreo două-trei zile, tata l-a sunat pe Adrian Mititelu. Nea Adi i-a spus lui tata că își cere scuze, că băiatul lui a greșit, și l-a asigurat că nu o să am nicio problemă. Sincer vă spun că îmi este și frică să mă mai duc la antrenamente. Pentru că Adiță m-a amenințat că mă face el pe mine. 

Dacă mi se asigură integritatea corporală la antrenamente și că nu o să pățesc nimic la acțiunile echipei eu mă voi prezenta până la rezilierea contractului. Mă tem pentru că Mititelu junior are astfel de episoade, să se ia de jucători. 

Au fost atâtea cazuri. A sărit și la bătaie. Nu pot să le dau numele acelor jucători. Unii nu mai sunt la echipă, alți mai sunt”, a povestit Robert Popa, în februarie, într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor.

VIDEO. Sepsi - FCU Craiova 4-0. Covăsnenii prind în mare stil play-off-ul

Citește și: 

„Keep the f****** ball!” » La 12 ani de la meciul de gală cu Manchester United, titularul Oțelului dezvăluie: „Vă spun o fază care m-a marcat”

Fostul campion din Liga 1 a emigrat și are o afacere în Londra: „Noi ne ocupăm de tot” + De ce nu mai urmărește meciurile din campionat

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (31)
DWAR
DWAR  •  21 Martie 2023, 03:26

***,***,vedeti ca Gurau a fost titular si va ramane asa pana cand ii vor iesi aerele din cap lu' Popa??

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10iul73
10iul73  •  19 Martie 2023, 23:20

Ia,doi mincinoși..

george.br
george.br  •  18 Martie 2023, 23:44
Postat de eterrna.terrra.nova pe 18 Martie 2023, 22:02

Am un master ghita de asta imi permit sa oard la modul cum o ard. Tu? Liceul macar?

M-am saturat de gogoasa asta. Tu nu, Cotiga?

Vezi toate comentariile (31)
Comentează