FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Joonas Tamm, primul interviu după ce a semnat cu FCSB: „Obiectivul e să câștigăm campionatul și să avem succes în Europa”

Articol de GSP - Publicat luni, 11 iulie 2022 15:52 / Actualizat luni, 11 iulie 2022 17:25

FCSB l-a prezentat azi pe fundașul estonian Joonas Tamm (30 de ani), iar acesta a oferit primul interviu.

Internaționalul estonian a vorbit despre obiectivele pe care le are la FCSB în acest sezon și a dezvăluit că a fost surprins când a aflat de oferta roș-albaștrilor.

Nu vine singur în România » Joonas Tamm, noul fundaș de la FCSB, își aduce la București și frumoasa iubită
RELAȚIE
Nu vine singur în România » Joonas Tamm, noul fundaș de la FCSB, își aduce la București și frumoasa iubită

VIDEO Joonas Tamm, primul interviu în tricoul FCSB

„Mă simt foarte bine să fiu aici. Vremea și orașul sunt foarte frumoase. Sunt foarte fericit. Înseamnă foarte mult pentru mine că am semnat cu un club care are o asemenea istorie, care asemenea fani și un stadion minunat. E o echipă foarte mare. 

Am fost surprins când am aflat de ofertă, dar am fost interesat de la început. M-am consultat cu agentul, am spus da și am zburat la București. Steaua joacă mereu în cupele europene și are ambiții mari. Cred că experiența mea și faptul că am jucat multe meciuri internaționale au contat.

Voi încerca să dau tot ce pot pentru a ajuta echipa. Obiectivul e să câștigăm campionatul și avem succes în Europa. Sper ca fanii să ne ajute”, a spus Tamm pentru site-ul FCSB.

Joonas Tamm a semnat cu FCSB

Din informațiile Gazetei Sporturilor, FCSB i-a propus lui Joonas Tamm un contract pe un an, cu opțiune de prelungire pe încă unul. Internaționalul estonian ar urma să încaseze un salariu lunar de 13.000 de euro. 

Dacă opțiunea de prelungire se va activa, Tamm va încasa 16.000 de euro pe lună în al doilea sezon al FCSB. Cotat la 600.000 de euro pe site-ul transfermarkt,  Tamm e liber de contract din această vară. El a plecat în martie de la Vorskla Poltava (Ucraina), după izbucnirea războiului și a jucat la Flora Tallin (Estonia). De la 1 iulie e liber de contract. 

De-a lungul carieriei, Tamm a ucat la Flora Tallinn, juniorii Sampdoriei, Norrkoping (Suedia), Sylvia (Suedia), Trelleborg (Suedia), JK Viljandi (Estonia), Sarpsborg (Norvegia), Korona Kielce (Polonia), Lillestrom (Norvegia), Desna (Ucraina) și Vorskla Poltava (Ucraina).  

Citește și: 

Ședință de urgență convocată la FCSB: „E inadmisibil să te prezinți așa!” + De ce au vrut să scoată echipa de pe teren la Galați

În provincie, FCSB continuă să fie Steaua! Ce performanță a reușit echipa roș-albastră

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
ali.bec
ali.bec  •  12 Iulie 2022, 08:44

Iata unul (Pluto) care știe sa aprecieze Berceniul

roaitavasile
roaitavasile  •  12 Iulie 2022, 08:03
Postat de vasileroaita pe 11 Iulie 2022, 23:07

Băiatul acesta nu știe la ce echipa a ajuns!?! Auzi ce zice: am venit la o echipă cu istorie bogata și un stadion foarte frumos!?!?!?! Meme i-o fi arătat poze cu stadionul Stelei!!!

E evident ca omul vorbește de Arena Națională. Reacția ta este tipica pentru cineva cu un creier cu 2 circumvolutiuni și cu ura împotriva ciobanului, care iti va aduce ceva la ficat, in timp. Fără greșeală!

roaitavasile
roaitavasile  •  12 Iulie 2022, 05:21
Postat de brentford pe 11 Iulie 2022, 18:11

In primul rand in sport exista concurenta si competitie,nu umilinta. Umilinta este in capul "jurnalistilor" si a gigeilor. Eu voi tine cu Dinamo si daca va juca in Liga 5 impotriva unor echipe de renume precum Vointa 2018 Crevedia. Iar daca vrei sa vorbim de umilinte atunci ne putem indrepta atentia catre Grande Ciobandante,care nu rateaza nicio ocazie sa vorbeasca despre suporterii gigisti cum ca nu ar avea multe clase,iar el e capul familiei,iar voi ***. Pricepi ce zic?

Dacă înțelegi tu, e deja un lucru mare. Nu trebuie sa te înțeleagă nimeni, stai acolo liniștit. ***, iar ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează