FOTBAL  »  Superliga  »  ANUNȚ

„Jorge Mendes s-a interesat de un talent din România” » Impresarul lui Cristiano Ronaldo, la vânătoare de jucători în România?!

Jorge Mendes, alături de Cristiano Ronaldo. foto: Guliver/Getty Images
Jorge Mendes, alături de Cristiano Ronaldo. foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 25 mai 2020 21:47

Impresarul Florin Iacob a dezvăluit luni seara dialogul pe care l-ar fi purtat recent cu Jorge Mendes (54 de ani), nimeni altul decât impresarul lui Cristiano Ronaldo, starul lui Juventus. 

Potrivit lui Florin Iacob, Jorge Mendes s-ar fi interesat de jucători români de mare perspectivă, iar românul i-ar fi recomandat acestuia un nume, fără însă să-l divulge. 

„Cu Jorge Mendes, de când îl cunosc, de 5 ani, am vorbit personal de 3 ori. Am mai schimbat mesaje, însă acum, de vreo două luni, am vorbit de două-trei ori, timp în care m-a şi întrebat de vreun talent în ascensiune din România. I-am şi spus de unul. 

Nu mă întrebaţi de care, pentru că aceasta este una dintre dorinţele lui, să nu spun despre cine e vorba. E destul că am vorbit cu clubul lui despre întrebarea lui Jorge”, a spus Florin Iacob, la emisiunea „Digi Sport Special”.

Cine e Florin Iacob? 

Cariera de impresar a lui Florin Iacob a început imediat după Revoluție. Agentul născut la Târgoviște și stabilit la Timișoara i-a avut clienți printre alții pe Cosmin Contra, Laurențiu Reghecampf, Basarab Panduru, Ciprian Tătărușan sau Cătălin Cursaru. 

„Jorge Mendes s-a interesat de un talent din România” » Impresarul lui Cristiano Ronaldo, la vânătoare de jucători în România?!
Florin Iacob

Jorge Mendes și Juventus, relații excelente

Colaborarea dintre Jorge Mendes și Juventus este una prodigioasă. Cele mai importante mutări pe această axă sunt reprezentate de fotbaliști portughezi. Cristiano Ronaldo a fost adus din curtea lui Real Madrid, iar Joao Cancelo de la Valencia.

VIDEO. “Fata mea a fost în comă 3 luni. Doctorii nu-i dădeau nicio șansă”. Povestea neștiută a celor cinci ani dramatici din viața unui cunoscut impresar român

Citește și alte știri despre Liga 1: 

FCSB. Transferul lui Florinel Coman în MLS încă are puls: „Când se reia fotbalul, există această posibilitate”

Amical Dinamo - Rapid? Inițiativă neașteptată a lui Adrian Mihalcea: „Avem nevoie de meciuri cu echipe care să ne pună probleme”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (3)
blatistudinovidiu
blatistudinovidiu  •  26 Mai 2020, 07:25

Cel mai valoros jucător de fotbal din România e de departe ionut Șerban... valoarea lui se menține la minim 1 milion de € de mai bine de 7 ani

109620883845176
Gabriel Topai  •  26 Mai 2020, 03:01

Pe Ioanitoaia si pe Jiji!

853246084756615
Marcel Popa  •  25 Mai 2020, 23:02

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează