FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - FCSB

VIDEO + FOTO Dawa a comis-o din nou! Gafă impardonabilă la primul gol din Farul - FCSB

Joyskim Dawa (26 de ani) a comis o nouă gafă de amatori, în minutul 23 al meciului Farul - FCSB. A comis penalty, iar Denis Alibec (31 de ani) a deschis scorul. +31   FOTO
Joyskim Dawa (26 de ani) a comis o nouă gafă de amatori, în minutul 23 al meciului Farul - FCSB. A comis penalty, iar Denis Alibec (31 de ani) a deschis scorul.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 august 2022 22:44 / Actualizat miercuri, 31 august 2022 22:47

Joyskim Dawa (26 de ani) a comis o nouă gafă de amatori, în minutul 22 al meciului Farul - FCSB. A faultat în careu, iar Denis Alibec (31 de ani) a deschis scorul. 

Dawa a comis o nouă gafă flagrantă, la doar trei zile după eroarea din FCSB - Hermannstadt, scor 2-2, atunci când a fost deposedat de Butean la reușita de 0-1. Astăzi, în minutul 22, a pierdut duelul cu Louis Muntean și a comis o lovitură de la 11 metri. 

Consideră jignitoare oferta înaintată de Gigi Becali: „L-a confundat cu un berbec. Nu suntem la Piața Obor”
FCSB
Consideră jignitoare oferta înaintată de Gigi Becali: „L-a confundat cu un berbec. Nu suntem la Piața Obor”

Dawa, gafă în Farul - FCSB 

În minutul 21 al disputei de la Ovidiu, David Kiki a „tăiat” terenul și a fost faultat de Marco Dulca. „Centralul” Cătălin Popa a lăsat avantaj în favoarea gazdelor, iar decizia s-a dovedit una inspirată.

+27 FOTO

Mingea a ajuns în posesia lui Louis Munteanu. Atacantul revenit de la Fiorentina l-a driblat în prima fază pe Dawa, apoi a combinat cu Alibec, la limita careului de 16 metri. Dawa s-a ținut după Munteanu și l-a tras tricou, un contact evident și prelungit. Popa nu a ezitat și a dictat lovitură de pedeapsă.

+27 FOTO

Denis Alibec a transformat penalty-ul, prima reușită de la revenirea în Liga 1, și a declanșat sărbătoarea pe banca dobrogenilor. Gică Hagi s-a îmbrățișat și a bătut palma cu toți cei din jur. 

VIDEO Valeriu Iftime vede surprize în sezonul 2022-2023: „FCSB și CFR nu sunt favorite la titlu!”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

NEWS ALERT Vedeta CFR-ului, în drum spre Serie A: transfer de 1,5 milioane de euro!

EXCLUSIV / VIDEO Consideră jignitoare oferta înaintată de Gigi Becali: „L-a confundat cu un berbec. Nu suntem la Piața Obor”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
Hcm27
Hcm27  •  01 Septembrie 2022, 00:05

Nea Gigi,da-l retur la Botoșani și bonus si pe Bouchena și mai da-i lui Ieftimie 350000 pe Boli.Plus pe Haruț, ca de el uitasem.Si vinde-l mai repede pe Olaru ca nu-l mai ia nimeni

Vezi toate comentariile (1)
Comentează