FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Juan Camara s-a lepădat de Dinamo » Totul despre transferul la Craiova: „Îi asigur pe suporteri de ceva”

Articol de - Publicat miercuri, 17 februarie 2021 17:05 / Actualizat miercuri, 17 februarie 2021 17:22

Juan Camara a făcut o adevărată declarație de dragoste suporterilor Craiovei, dezicându-se de „câinii” care nu i-au permis prea ușor să plece de la Dinamo.

Juan Camara s-a despărțit de Dinamo, nu a dorit să se întoarcă la Jagiellonia Bialystok (locul 6 în Polonia), a vrut să se lupte la titlu în România cu U Craiova. A început de luni antrenamentele cu juveții și speră să debuteze cât mai repede în tricoul alb-albastru. Spaniolul crescut la Barcelona - cu două prezențe și un assist în tricoul blaugrana - s-ar putea revedea cu „câinii" fie în semifinalele Cupei României, fie în finală.

Juan Camara, noul jucător de la Craiova: „Am avut probleme la Dinamo”

„Sunt foarte fericit pentru oportunitatea oferită de club. Sunt aici pentru a încerca să ajut cât mai mult posibil. Toată lumea știe problemele pe care le-am avut la fosta echipă, Dinamo. Am discutat cu Craiova în ultimul timp, am ajus la un acord, însă am întâmpinat câteva probleme până am semnat. 

Mi-am dorit foarte mult să joc pentru Craiova. Mă simt foarte bine aici. De când am venit am petrecut mai mult timp cu Matteo Fedele, care m-a ajutat mult. Toți băieții m-au primit bine, la fel și staff-ul tehnic. Pot spune că am luat o decizie foarte bună venind aici", a declarat Juan Camara pentru site-ul oficial al oltenilor.

Juan Camara: „Vom da totul pentru suporteri!”

Suporterii dinamoviști l-au contrat în mediul online, sancționându-l că a părăsit „haita" pentru a semna cu niște rivali, însă fanii juveților sunt plăcut impresionați de afacere. Camara a trimis săgeți, practic, către foștii suporteri. 

„Știam ceva despre acest club, pentru că am vorbit cu colegi care au mai jucat în România. Toți mi-au spus că U Craiova este un club mare, foarte bine organizat, cu un stadion frumos și o infrastructură sportivă foarte bună. Adevărul este că atunci când am ajuns aici, am văzut că totul este spectaculos. Puține cluburi sunt la fel de bine organizate. Îi asigur pe suporteri că vom lupta pentru cel mai important obiectiv, câștigarea campionatului. Chiar dacă momentan nu pot fi alături de noi pe stadion, vom da totul pentru ei", a subliniat extrema de 27 de ani.

Principalul meu obiectiv este să-mi ajut echipa să câștige titlul. Suntem pe locul 3 și se poate obține la final acest obiectiv, atât de important pentru club și suporteri. Îmi doresc să joc în cât mai multe partide și să-mi ajut echipa cu goluri sau pase decisive
Juan Camara, mijlocaș U Craiova 

Avem jucători noi, foarte buni, alături de cei vechi, dar încă nu sunt sută la sută gata să intre pe teren. Trebuie să fim atenți, să nu apară accidentări. Camara și Fedele aduc calitate suplimentară
Marinos Ouzounidis, antrenor U Craiova

7 echipea bifat Camara până la a ajunge în tricoul juveților: Villarreal, Barcelona, Girona, Reus Deportiu, Miedz Legnica, Jagiellonia și Dinamo

2 goluriși 2 assist-uri a strâns spaniolul la Dinamo în 13 partide

„Nu l-a interesat Dinamo"

Camara s-a întors în România, la începutul lui 2021, a stat trei zile în București, dar așa cum v-a anunțat Gazeta Sporturilor la vremea respectivă, a refuzat să se antreneze cu echipa. A plecat, au fost negocieri dure ca Juan să rezilieze cu Dinamo și să plece în Bănie. Nu a mai dorit să joace în tricoul „câinilor", nemulțumit că nu i s-au plătit salariile restante, că i s-a propus micșorarea contractului, în condițiile în care avea pe masă un angajament de la U Craiova. Chiar dacă salariul nu era cu mult mai mare decât ce i se oferea la Dinamo, în Bănie are certitudinea că se plătește la zi. 

„Când a fost nevoie să îşi arate dragostea faţă de club, procentul de jucători a fost foarte mic. Eu am vrut ca Juan Camara să rămână la Dinamo, am discutat personal cu el. I-am oferit un contract foarte bun, dar nu l-a interesat! Cei care au rămas în lot au caracter, au dat dovadă de ataşament", a explicat Mario Nicolae, managerul sportiv al bucureștenilor, la LookSport.

Tot ce trebuie să știi înainte de Craiova - Hermannstadt

Citește mai multe știri din Liga 1:

Uriaș adus de Sepsi, după ce a ratat transferul lui Kyle Lafferty » În 2018, a costat 1 milion de euro

Becali e convins că Budescu vine la FCSB, dar o altă echipă a intrat pe fir: „Va fi prima lui opțiune din Liga 1, vă zic sigur”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (30)
f111
f111  •  18 Februarie 2021, 22:21

Care Craiova frate ,Stiinta e decedata ,ingropata si cu toate parastasele facute !Echipa lui Rotaru ,marele om de afaceri care s-a bazat pe banii de la stat ,ce valora un leu omul a incasat pe 1 milion de lei,marele om de afaceri de, nu stiu de ce va agitati asa ? Stadionul e facut din bani publici ai Romaniei etc! Nu zic ca nu ar merita Craiova bani facuti din banii mei,dar Stiinta adevarata ! Craiova lui Rotaru sau celelalta ,nu sunt Stiinta! In rest ,faceti galerie ,suporteri etc ,pentru clone ,mult succes!

baba_vanga
baba_vanga  •  18 Februarie 2021, 12:50
Postat de creeperno290 pe 17 Februarie 2021, 22:37

Iti doresc soarta lui nistor!

Tributul nene ! Tributul ! V-am luat emblema de pe autocar... Nu mai faceti prostia sa puneti mercenari pe autocare...la noi intai mor si apoi devin legende ! :)

parpalache
parpalache  •  18 Februarie 2021, 08:31
Postat de mosvasile pe 17 Februarie 2021, 18:57

Camara era un jucator bun!Dar sunt curios pe ce post va juca la Craiova!Va fi la concurenta cu Nistor?

Poate-l reprofileaza fundas stanga si-l urca pe Bancu!

Vezi toate comentariile (30)
Comentează