FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

Uriaș adus de Sepsi, după ce a ratat transferul lui Kyle Lafferty » În 2018, a costat 1 milion de euro

Simone Rapp (28 de ani) FOTO Imago
Simone Rapp (28 de ani) FOTO Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 februarie 2021 15:39 / Actualizat miercuri, 17 februarie 2021 16:11

Sepsi Sf. Gheorghe l-a transferat pe atacantul Simone Rapp (28 de ani), fost internațional de tineret, liber de contract după ce a reziliat cu Lausanne-Sport, locul 7 din campionatul Elveției.

Sepsi s-a reorientat rapid după ce a ratat transferul nord-irlandezului Kyle Lafferty, care a ajuns în Scoția, la Kilmarnock. Formația din Sfântul Gheorghe l-a prezentat oficial pe Simone Rapp, un „turn” de 1,93 metri înălțime, care a semnat un contract până la finalul actualului sezon, cu opțiune de prelungire.

Simone Rapp, noul jucător al lui Sepsi Sf. Gheorghe

Ultima echipă pentru care a evoluat Simone Rapp a fost FC Thun, unde era împrumutat de la Laussane Sport. Atacantul elvețian nu a mai evoluat într-un meci oficial de pe 10 august 2020, când Thun a disputat barajul de menținere cu FC Vaduz. Rapp a marcat în meciul retur, câștigat de formația sa cu 4-3, dar Vaduz a câștigat prima manșă cu 2-0 și a promovat în prima ligă.

300 de mii de €este cota de piață a lui Simone Rapp

Simone Rapp a evoluat pentru selecționatele de tineret ale Elveției și a înscris un singur gol, pentru reprezentativa U20. La începutul anului 2018, Lausanne l-a cumpărat cu 1 milion de euro de la Thun. Atacantul nu s-a acomodat în tricoul formației de pe Stade de la Tuiliere și a fost împrumutat la St. Gallen și la Thun, echipa de unde a fost cumpărat de Lausanne Sport.

Uriaș adus de Sepsi, după ce a ratat transferul lui Kyle Lafferty » În 2018, a costat 1 milion de euro
Simone Rapp, prezentat oficial la Sepsi Sf. Gheorghe

Kyle Lafferty: „Mi s-a părut un proiect ambițios la Sepsi”

Kyle Lafferty a recunoscut că a negociat cu Sepsi și a vorbit în termeni laudativi despre proiectul echipei din Sfântu Gheorghe.

„Am discutat cu cei de acolo despre proiect. Despre nivelul la care este acum clubul, despre ce investiţii vor să facă şi unde vor să îl ducă. Îţi spun sincer că mi s-a părut un proiect ambiţios, foarte interesant. Am avut o ofertă şi din altă parte din Liga 1, dar cei de la Sepsi au fost mai decişi, mi-au propus ceva concret. Nu a fost să fie.[...] Nu vreau să dezvălui numele celuilalt club, din respect pentru cei de acolo. Dacă ar fi fost o ofertă concretă, discutam fără probleme. Negocierile cu Sepsi pot spune că sunt închise definitiv. Nu cred că vor reveni cu o propunere mai bună. Poate că o să vin în România, când se va putea, măcar ca turist”, a spus Lafferty, conform ProSport.

VIDEO. Simone Rapp, la Sepsi. Golurile marcate de elvețian în sezonul 2019-2020: 

Citește și alte știri despre Liga 1:

GSP a făcut două simulări pe lupta la titlu în Liga 1 » În ambele scenarii, aceeași campioană din trioul FCSB - CFR Cluj - Craiova!

Becali e convins că Budescu vine la FCSB, dar o altă echipă a intrat pe fir: „Va fi prima lui opțiune din Liga 1, vă zic sigur”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
leu.mr
leu.mr  •  17 Februarie 2021, 18:09

Deci nu a jucat de 6 luni...pina isi intra in forma ii expira contractul !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează