FOTBAL  »  Superliga  »  MONDEN

FOTO Un jucător de la FCSB, amendat din cauza Biancăi Drăguşanu » Ce gafă a făcut şi cum a fost pedepsit

Foto: Instagram +26   FOTO
Foto: Instagram

Articol de - Publicat sambata, 25 februarie 2023 19:59 / Actualizat sambata, 25 februarie 2023 20:14

Florin Gardoș, 34 de ani, fost jucător la FCSB, a povestit cum un coechipier de-al său a fost prins în direct la o emisiune mondenă, împreună cu Bianca Drăgușanu, deși se afla în cantonament și a primit o amendă de la antrenorul de atunci, Victor Pițurcă.

Florin Gardoș a fost unul din jucătorii care au cunoscut intensitatea antrenamentelor din cantonamentele ținute de Victor Pițurcă. În podcastul „theXclusiv”, fostul fundaș al FCSB a povestit cum antrenorul le impunea un regim dragonic, cu trezit la ora 7 și antrenament direct, pe nemâncate, precum și stingerea la ora 22.00.

Răzvan Stanca, jucătorul amendat de Pițurcă din cauza Biancăi Drăgușanu

Prin urmare, după ora 22:00, jucătorii trebuiau să fie la culcare, însă fostul portar, Răzvan Stanca, a fost prins de Pițurcă în timp ce intrase în direct la o emisiune mondenă de pe laptop, după ora de stingere.

FOTO: VIVA
+22 FOTO

„Erau regulile foarte stricte. O fază amuzantă a fost când la ora 22 se dădea stingerea seara, nu aveai voie televizor, laptop. Era obligatoriu să închizi tot și ne puneau să ne ținem cartelele pe exterior, să poată intra cine vrea în cameră.

Unul dintre colegi în acea perioadă fusese într-o relație cu Bianca Drăgușanu. E vorba de Stanca, portarul. Pe la 22:15, nea Piți, pac cartela, Stanca cu laptopul în față, în direct la o emisiune TV”, a povestit Gardoș.

Stanca a rămas cu laptopul confiscat în acel cantonament, dar și cu o amendă de 500 de euro, iar la ședința de a doua zi a fost dat exemplul de așa nu de către Pițurcă.

Răzvan Stanca s-a aflat în două perioade în lotul FCSB: între iulie și august 2010 și din ianuarie 2011 până pe iulie 2013. Incidentul cu Victor Pițurcă s-a întâmplat în prima sa perioadă la echipa roș-albastră, acesta putând fi și unul din motivele pentru care nu a fost păstrat în lot și s-a întors la Pandurii, de unde era împrumutat.

Răzvan Stanca: „A fost o prostie”

Răzvan Stanca a vorbit, la rândul său, în urmă cu doi ani despre faza în care a fost implicat în acel cantonament, însă susține că nu a avut o relație romantică cu Bianca Drăgușanu și că a fost prins în direct la ora 00:30, nu 22:15.

FOTO: VIVA
+22 FOTO

„A fost o prostie că am intrat la Capatos în direct. Am luat o amendă de 500 de euro. Am plătit prețul minim pentru că avea de gând să mă schimbe cu Marius Popa. Nu comentez. Am ieșit și la Târgu Jiu cu Bianca Drăgușanu, alături de soția mea. A fost o relație de prietenie și s-a speculat. S-a întâmplat în 2009. Ne salutăm dacă ne vedem pe stradă, dar nu am ținut legătura cu ea.

Alex Păcurar, colegul meu de cameră de atunci, făcea mișto de mine și după mi-a zis: Ești întreg la minte? Vrei să te dea afară Piți?. Victor Pițurcă l-a trimis pe Eugen Neagoe în cameră. Ne punea să ținem cheile în ușă pe afară pentru a putea intra să ne controleze. Nu i-a căzut bine nici dânsului când l-a sunat Valeriu Argăseală să îi spună că eram în direct la TV la ora aia… era 00:30”, a spus fostul portar, conform Prosport.

Citește și alte știri mondene:

Adriano a comis-o din nou! Soția lui a aflat că și-a petrecut aniversarea cu un model: „Nu o să uit niciodată ziua de astăzi. La mulți ani, idiotule!”

Fiul lui Michael Jordan și fosta nevastă a lui Scottie Pippen au făcut publică relația » Ea este cu 16 ani mai în vârstă decât el!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
paolo12
paolo12  •  27 Februarie 2023, 04:43

Bravo, Andra-OnlyFans!

1ianuarie
1ianuarie  •  26 Februarie 2023, 20:34

O scuză penibilă pt a ne arăta o *** din plastilină. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

digitalmasacrer
digitalmasacrer  •  26 Februarie 2023, 08:23
Postat de digitalmasacrer pe 25 Februarie 2023, 21:23

***? ***?

I-auzi, limbaj vulgar, juignitor si intolerane! Am pus o intrebare absolut normala, am facut primul pas. Cum naiba vrei sa te intreb, Andra, daca ai prieten / iubit / sot?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează