FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA - STEAUA

Jucătorii Chiajnei reacţionează după acuzele dure: "Nu sîntem blatişti! Se trece prea uşor peste faptul că am jucat împotriva campioanei"

Articol de GSP - Publicat joi, 27 februarie 2014 00:00 / Actualizat joi, 27 februarie 2014 15:30

Jucătorii Concordiei au fost acuzaţi dur după cele două meciuri cu Steaua în care au primit 8 goluri chiar de primarul Chiajnei, Mircea Minea.

Acesta a adus în discuţie chiar şi pariurile: Nu sîntem legaţi la ochi să nu vedem ce se întîmplă. Să nu creadă Ionuţ Chirilă că sîntem papagalii lui. E posibil orice, poate s-a jucat la pariuri, nu-mi dau seama. Dacă se dovedeşte aşa ceva, să le dea 100 de ani de puşcărie din partea mea".

Astăzi, jucătorii formaţiei ilfovene au reacţionat într-un comunicat pentru GSP.RO, considerînd nedrepte acuzaţiile primarului. Toţi jucătorii au semnat comunicatul (foto în galerie):

"Respingem în totalitate acuzaţiile de mai sus. Nu sîntem nici blatişti, nici vînzători şi nici speculatori la casele de pariuri.

Dubla manşă cu Steaua a fost un test greu pentru noi. Presiunea media şi factorul psihologic şi-au spus şi ele cuvîntul. Dar se trece foarte uşor peste faptul că am jucat două meciuri consecutive cu campioana României.

Este nedrept ca atunci cînd apar două înfrîngeri la scor cu liderul campionatului să fim automat etichetaţi ca posibili vînzători de meciuri.

Este ciudat că singura explicaţie care se ia în calcul în cazul unui eşec este blatul, non-combatul. Dacă lucrurile ar sta cu adevărat aşa ar însemna că unica noastră şansă de a fi jucători cinstiţi ar fi să cîştigăm toate meciurile.

Îl asigurăm pe domnul primar Mircea Minea că în ciuda afirmaţiilor vom juca pentru noi şi pentru Chiajna, dar că susţinerea dînsului ar aduce mai multă linişte şi energie pozitivă absolut necesare în mijlocul oricărei echipe.

Sîntem alături de antrenorul Ionuţ Chirilă împreună cu care am ajuns pe locul 10 la finalul turului şi lîngă care ne dorim să continuăm acest parcurs".

IATĂ ÎN ÎNTREGIME COMUNICATUL JUCĂTORILOR

În ultimele zile, după cele două înfrîngeri cu Steaua, la adresa noastră au existat mai multe acuzaţii din partea domnului primar Mircea Minea în calitate de reprezentant şi factor decizional al principalului finanţator al echipei noastre, primăria din Chiajna. Am fost acuzaţi în mod direct sau indirect - alături de antrenorul Ionuţ Chirilă - de non combat, blat sau înţelegeri cu casele de pariuri. Ni s-au adresat cuvinte jignitoare, dar mai ales nedrepte.

Dorin să facem cîteva precizări cu privire la aceste acuzaţii asigîndu-l pe domnul primar Minea de respectul şi consideraţia noastră: În primul rînd respingem în totalitate acuzaţiile de mai sus. Nu sîntem nici blatişti, nici vînzători şi nici spectatori la casele de pariuri. Sîntem jucători de fotbal.

Dubla manşă cu Steaua a fost un test greu pentru noi în condiţiile în care în ambele meciuri am avut lipsă cîţiva jucători importanţi. Presiunea media şi factorul psihologic şi-au spus şi ele cuvîntul. Apoi, se trece foarte uşor peste faptul că am jucat două meciuri consecutive cu campioana României.

Ni se pare nedrept să fim judecaţi pentru ultimele noastre două meciuri şi nu pentru întreaga noastră performanţă din tur după care toată lumea a fost mulţumită.

Este greu să intri pe teren la al doilea meci cu Steaua sub presiunea faptului că ai putea să rămîi fără antrenor sau să nu mai faci parte din echipa cu care ai făcut perfomanţă în tur. Desigur, asta nu scuză jocul nostru slab. Este însă nedrept ca atunci cînd apar două înfrîngeri la scor cu liderul campionatului să fim automat etichetaţi ca posibil vînzători de meciuri.

În acelaşi timp, faptul că au existat aşteptări mari de la noi în meciurile cu Steaua este în mod indirect un compliment şi o recunoaştere a parcursului bun pe care l-am avut în tur.

Totuşi, distanţa de la aceste aşteptări şi pînă la acuzaţiile formulate în repetate rînduri de către domnul Minea la adrea noastră sau a lui Ionuţ Chirilă este destul de mare. Este ciudat că singura explicaţie case se ia în cazul unui eşes este blatul, non combat-ul. Dacă lucrurile ar sta cu adevărat aşa ar însemna că unia noastră şansă de a fi jucători cinstiţi ar fi să cîştigăm toate meciurile.

Aceste declaraţii nu au darul de a ne mobiliza, ci mai degrabă creează o presiune suplimentară înainte de următoarele meciuri la care trebuie să ne concentrăm pentru a depăşi momentul dureros şi dificil prin care am trecut în dubla manşă cu Steaua.

Îl asigurăm pe domnul primar Mircea Minea că în ciuda afirmaţiilor domniei sale vom juca pentru noi şi Chiajna, dar susţinerea dînsului ar aduce mai multă linişte şi energie pozitvă absolut necesare în mijlocul oricărei echipe.

Sîntem alături de antrenorul Ionuţ Chirilă împreună cu care am reuşit perfomanţa de a ne situa pe un onorabil loc zece la finalul turului de campionat şi lîngă care ne dorim să continuăm acest parcurs.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
explorer21
explorer21  •  28 Februarie 2014, 10:17
Postat de vasglo pe 27 Februarie 2014, 16:09

Alo, catelu', pai daca Steaua va da de la 3 in sus inseamna ca sunteti niste "catele"..!!??..:)))

Alo oita? Aici e vorba de cum pierzi un meci. Cu intentie ca in cazul de fata sau din lipsa de valoare! Dar nu cred ca pricepi....e prea mult

mircea1957
mircea1957  •  28 Februarie 2014, 00:54
Postat de vasglo pe 27 Februarie 2014, 16:09

Alo, catelu', pai daca Steaua va da de la 3 in sus inseamna ca sunteti niste "catele"..!!??..:)))

Si, daca luati voi de la trei in sus, sunteti niste oi din stele?

mircea1957
mircea1957  •  28 Februarie 2014, 00:52
Postat de glorie pe 27 Februarie 2014, 16:20

Asteptam meciul cu Dinamu!

Asteapta, sa nu luati "una manita".

Vezi toate comentariile (21)
Comentează
Close