FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

Jucătorii de la Hermannstadt își vor banii! Iuliu Mureșan: „Luni și marți plătim”

FOTO: Facebook Hermannstadt // Sibienii câștigă meciul tur al barajului de promovare/menținere în Liga 1
FOTO: Facebook Hermannstadt // Sibienii câștigă meciul tur al barajului de promovare/menținere în Liga 1

Articol de - Publicat luni, 10 iunie 2019 19:27

FC Hermannstadt are restanțe de 100.000 de euro la fotbaliști, însemnând un salariu și niște prime din septembrie trecut. Unii ar fi amenințat că nu joacă returul barajului cu U Cluj dacă nu-și primesc drepturile.

Hermannstadt a câștigat cu 2-0 prima manșă a barajului cu U Cluj și e foarte aproape de a-și asigura locul în Liga 1 și în sezonul viitor. Însă atmosfera în sânul lotului nu e chiar cea mai bună.

Conform unor surse ale Gazetei, clubul are restanțe la jucători circa 100.000 de euro, însemnând un salariu și niște prime neplătite din septembrie anul trecut. Stranierii și-ar fi exprimat nemulțumirea și unii ar fi amenințat că nu intră în returul de miercuri cu U dacă banii nu sunt virați în conturi la începutul acestei săptămâni.

Directorul executiv Iuliu Mureșan a confirmat ieri, pentru Gazetă, că sunt restanțe, „suma nu e mare, comparativ cu alte cluburi stăm bine”, dar a insistat că lucrurile sunt ca și rezolvate: „Luni și marți, băieților le vor intra banii în conturi”.

În ceea ce îi privește pe stranieri, oficialul sibian a înăsprit imediat tonul: „Întrebați-i cât au jucat și câți sunt titulari. Un străin, dacă are valoare, joacă. Ăsta-i criteriul. Totuși, ei nu trebuie să-și facă griji. Salariul e trecut în contract și îl vor primi, fără îndoială”.

„Miriuță? Vrem să rămână”

Iuliu Mureșan nu crede că Vasile Miriuță va părăsi clubul după barajul cu U Cluj: „Mi-a spus că aș fi fost primul care ar fi aflat dacă într-adevăr avea ceva din Ungaria, cum s-a scris în presă. Mai are doi ani de contract aici, l-a prelungit în iarnă, și noi ne dorim să rămână”. Directorul executiv al sibienilor susține că a discutat deja cu „Tati” despre unele transferuri „ce trebuie făcute pentru a acoperi posturile deficitare. Azi, mâine semnăm deja cu unii dintre jucătorii doriți”.

9 români a avut Miriuță în primul 11 la Cluj

Mureșan susține că n-are nicio legătură cu salariile: „Au intrat cei mai în formă. Iar unii străini, Jazvici, Biel Company, sunt accidentați”.

9 străini are Hermannstadt în lot: Tsoumou, Lendrici, Jazvici, Offenbacher, Antonov, Besart, Mijuskovici, Biel Company și Pedro Moreira

„Am citit că Lobonț vrea să câștige la Sibiu. Vom avea meci greu cu ei, dar vrem să-i mai batem o dată. Un 2-0 poate fi periculos într-o partidă, nu și într-o dublă manșă”
Iuliu Mureșan, director executiv Hermannstadt

VEZI ȘI:

Sold out! Returul se va disputa cu casa închisă: „Dacă stadionul avea 20.000 de locuri, era plin miercuri”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează