FOTBAL  »  Superliga  »  BARAJ LIGA 1

BARAJ LIGA 1, HERMANNSTADT - U CLUJ // Sold out! Returul se va disputa cu casa închisă: „Dacă stadionul avea 20.000 de locuri, era plin miercuri”

Stadionul lui Hermannstadt din Sibiu. Foto: facebook.com/hermannstadt.fc
Stadionul lui Hermannstadt din Sibiu. Foto: facebook.com/hermannstadt.fc

Articol de GSP - Publicat luni, 10 iunie 2019 17:58

Sibienii o vor primi pe U Cluj în returul barajului pentru Liga 1 cu stadionul plin. Hermannstadt - U Cluj se joacă miercuri, pe stadionul Municipal din Sibiu, de la ora 18:00, va fi liveTEXT pe GSP.RO și televizat de TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Look Sport.

Reprezentanții echipei FC Hermannstadt au anunțat pe pagina oficială de Facebook că biletele pentru returul cu U Cluj au fost epuizate.

După ce au învins-o pe U Cluj cu scorul de 2-0 pe Cluj Arena, sibienii pornesc ca favoriți în returul de pe teren propriu.

Suporterii sunt încrezători că echipa din Sibiu va rămâne în Liga 1 și s-au înghesuit la casele de bilete pentru a fi alături de favoriți la meciul decisiv pentru menținerea pe prima scenă a fotbalului românesc.

„Ne bucură simpatia și susținerea voastră și totodată ne displace profund situația în care ne aflăm, de a nu putea mulțumi pe toată lumea.

Dacă stadionul avea 20.000 de locuri, foarte probabil era plin miercuri. Din păcate, sunt doar 4.000, sunt norme de securitate și organizare care trebuie respectate”, au scris oficialii sibieni pe Facebook.

 

Dragi suporteri ai FC Hermannstadt, Ne pare rău pentru dificultățile pe care le-ați întâmpinat în achiziționarea...

Publicată de FC Hermannstadt pe Luni, 10 iunie 2019

 

VEZI ȘI:

Conducerea lui U Cluj dezvăluie ce sumă a primit de la Consiliul Local: „Nu e la nivelul altor echipe din Liga 2”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
fibra
fibra  •  11 Iunie 2019, 08:04

E tipic carsghioslacurilor de la noi:sold out la 5000 de locuri. Nu e simpatic? Cineva care habar nu are e convins că s-au vândut măcar 15 -20 mii de bilete.

lenroc
lenroc  •  10 Iunie 2019, 23:22

Jenantă organizare la celelalte meciuri de pe Municipal. Acces greoi, oameni cu copii care stau zeci de minute la poarta stadionului. Conducerea clubului sibian este definiția amatorismului și a incompetenței.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează