FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TÎRGU MUREȘ

Jucătorii de la Tîrgu Mureș o iau peste picior Steaua! Aroganța lui Stăncioiu: "Facem asta să nu îi supărăm"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 aprilie 2015 22:55

Portarul celor de la ASA Tîrgu Mureș, Eduard Stăncioiu, e conștient că pentru echipa sa urmează un program foarte greu, însă crede că meciul de pe Arena Națională cu Steaua nu va fi așa dificil. 

Goalkeeperul nu ezită să îi ia peste picior pe steliști, cărora le-a făcut o aroganță:

"Ne așteaptă un program foarte greu. Meciul cu Steaua va fi ușor. Mergem fără nici un fel de presiune, presiunea e pe ei.

Jucăm în Champions League pe Național Arena, să nu supărăm steliștii, să vadă și ei meciuri de Champions League", a spus Eduard Săncioiu la DigiSport. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (28)
10153196205980890
Kovacs Stefan  •  16 Aprilie 2015, 12:09

Stancioiu a facut o gluma! Dupa ce a spus ca meciul cu Steaua va fi usor, a mai spus, "Bine, glumesc acu..." sau ceva de genul. Sub nici o forma n-a fost aroganta. Da vorba aia... fabrica de stiri trebuie sa aiba material

vvalyy
vvalyy  •  16 Aprilie 2015, 11:25

ce poti sa ii ceri lui stancioiu.....***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1441146529516781
Noiu Bertes  •  16 Aprilie 2015, 09:14

@nappocarepublic *** : Cautati pe youtube " *** " si veti vedea acolo *** si a Transilvaniei. Romani - cautati pe google "***" sa vedeti poze cu adevaratii "***" - ***. SI lasati ungurii in pace, majritatea sunt romani, slovaci si germani maghiarizati. Istoria oficiala a Ungariei - *** - un intreg popor de europeni maghiarizati cred ca sunt *** hahaha :)) P.S. ***. "Siculi" (***) este latinescul pentru "sicilieni". Sicula in latina e Sicilia. Secuii de azi sunt sasi si romani maghiarizati.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează