FOTBAL  »  Superliga  »  CORONAVIRUS

CORONAVIRUS / Ce-au ajuns să facă fotbaliștii din Liga 1 în carantină » Își impresionează soțiile și copiii

Alex Chipciu se relaxează cu familia până la următoarele meciurile ale CFR-ului
Alex Chipciu se relaxează cu familia până la următoarele meciurile ale CFR-ului

Articol de - Publicat joi, 26 martie 2020 12:57

Pandemia de coronavirus a schimbat viețile tuturor, indiferent de vârstă, de sex, de meserie. Mapamondul este în acest moment blocat de COVID-19, lumea se concentrează pe ideea supraviețuirii și așteaptă cu înfrigurare știrile despre numărul victimelor din fiecare țară și despre speranțele oferite de către specialiști vizavi de obținerea unor remedii pentru a trece cu bine de această perioadă.

Challenge: gospodarul carantinei

Fotbaliștii din Liga 1 nu știu când se vor putea întoarce la antrenamente, niciunul nu are încredere că va fi la data stabilită, inițial, săptămâna trecută. Și anume 16 aprilie, un termen mult prea optimist având în vedere situația din România. Ceea ce înseamnă că nu vom avea fotbal, oficial, începând cu jumătatea lunii mai. 

Până la a face pronosticuri, între antrenamente și timp dedicat celor mici, jucătorii din Liga 1 au devenit gospodari. Se ocupă cu treburile casnice, ceea ce nu prea obișnuiau în momentele în care trebuiau să fie implicați în pregătirile zilnice la locul de muncă. Tot mai mulți fotbaliști au recunoscut că au început să pună mâna să-și ajute partenerele de viață, în carantină. Unii dintre ei chiar au lansat challenge-uri în social media, pentru prieteni, să copieze modelul și să facă diverse lucruri utile la domiciliu.

VIDEO » Klaus Iohannis anunță noi măsuri: plata ratelor la bănci, amânată până la sfârșitul anului! 

De la aspirator la pusul perdelelor

Alexandru Chipciu, internaționalul român de la CFR Cluj, a povestit: „Fericirea stă în fiecare, în condițiile în care acum avem o libertate limitată. Nu trebuie să existe plictiseală sau gânduri negative. Fă ceva! Ceva care să te împlinească. Joacă-te cu copiii, învață-i ceva, ajută-ți soția sau partenera, șterge praful sau dă cu aspiratorul! Eu chiar fac aceste chestii, încerc să fiu util". Alex are împreună cu Andreea, soția sa, patru fetițe. 

Ideea mijlocașului a fost preluată și de fostul său coleg de la echipa națională, Gabriel Tamaș, acum fundașul Astrei. Retras acasă, la Brașov, apărătorul a fost fotografiat de jumătatea sa, Ioana, în timp ce aranja o perdea în living. 

CORONAVIRUS / Ce-au ajuns să facă fotbaliștii din Liga 1 în carantină » Își impresionează soțiile și copiii

Iar postarea de pe Instagram a născut un schimb de replici între Gabi și Adelina Pestrițu, o vedetă din showbiz, bună prietenă a familiei Tamaș. „Viitorul e strălucit”,  a spus bruneta, iar fotbalistul i-a recomandat: „Pune-l la treabă și pe Virgil (n.r. soțul Adelinei) că nu se știe ce facem după carantină". Vedeta TV l-a anunțat apoi: „L-am pus să spele întâi terasa, să începem cu exteriorul".

Educație pentru copii

Portarul „câinilor”, Cătălin Straton, a povestit pentru Gazeta Sporturilor: „O ajut și pe soție la treburile casnice. Nu este nicio rușine să aspiri prin casă, cred că ține de fiecare om. Îmi place să fie curățenie în casă. Așa că pun și eu mâna, normal”. 

În rest, pe lângă antrenamente, dă o mână de ajutor Valentinei în creșterea celor două fetițe ale cuplului, Eva și Anastasia. Și străinii de la Dinamo sunt puși pe munca în familie. Diego Fabbrini are activități zilnice cu Victoria, fetița sa, apoi își ajută soția la prepararea meselor. Iar Mattia Montini o ajută pe logodnica sa, Valentina, la prepararea diverselor mâncăruri cu specific italian, care fac furori în mediul online printre prietenii cuplului.

Citește mai multe știri din Liga 1: 

EXCLUSIV Scandal monstru la FCSB! Revoltă în vestiar, după ce Florin Tănase a semnat pentru reducerea salariilor: „TRĂDĂTORULE!”

Om de bază la CFR: „Faptul că am mintea educată m-a făcut să refuz FCSB”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close