FOTBAL  »  Superliga  »  CSMS IAȘI - DINAMO 1-0

Jucătorii dinamoviști sînt avertizați înaintea meciului cu Rapid: "Trebuie să demonstreze că merită să joace aici"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 aprilie 2015 00:10

Dinamo nu reușește să marcheze gol de patru etape, iar în ultima etapă din Liga 1 a pierdut pe terenu lui CSMS Iași, scor 1-0. În următorul joc din campionat, formația lui Flavius Stoican va întîlni Rapidul.

Daniel Stanciu, managerul "cîinilor", dă vina pe arbitraj pentru meciul cu moldovenii și își avertizează propriii jucători înaintea meciului cu Rapid.

"Astăzi în multe momente am dominat jocul și am fost cu mult peste Iași. N-am ce să le reproșez băieților pentru că ei și-au dorit să cîștige, dar asta e. Trebuie să ai și un arbitraj care să-ți dea ceea ce trebuie să-ți dea. Am avut penalty foarte clar în prima repriză. Au trecut ceva etape de cînd Dinamo e tot ciupită. Astfel de erori de arbitraj au devenit permanente împotriva noastră.

Cred că e foarte ciudată maniera de arbitraj din această seară. Întotdeauna l-am apreciat pe acest arbitru Marian Bîrsan, dar azi a făcut niște erori inexplicabile. Cînd nu reușești să șutezi pe poartă e greu să aștepți doar greșeala adversarului. Jucătorii trebuie să demonstreze că merite să joace pentru acest club"

Daniel Stanciu, la Digisport

 

 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
geo.b.
geo.b.  •  08 Aprilie 2015, 20:06

Este adevarat ca trebuiau sa primeasca penalty dar la fel de adevarat ca,dupa aspectul meciului,nu meritau nici macar un egal.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  08 Aprilie 2015, 14:09

ai mila de ei !

bamse1901
bamse1901  •  08 Aprilie 2015, 13:12

deja au demonstrat ca nu merita

Vezi toate comentariile (20)
Comentează