FOTBAL  »  Superliga  »  PLAY-OFF

Jucătorii FCSB-ului vor Dinamo în play-off: "Ar fi trist fără ea"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 septembrie 2017 17:51

Daniel Benzar, mijlocașul de 19 ani al celor de la FCSB, își dorește ca marea rivală Dinamo să participe în play-off și este de părere că echipa lui Miriuță își va reveni din criză. 

"Un play-off fără Dinamo ar fi destul de trist, ar fi urât. Eu cred totuși că va prinde play-off-ul", a afirmat fratele lui Romario Benzar la conferința de presă susținută înaintea meciului cu Sepsi.

Daniel Benzar a avut deja cinci apariții în tricoul FCSB-ului în acest sezon și a marcat o dată, însă Dică nu l-a anunțat încă dacă va fi titular și la meciul cu Sepsi de duminică.

"Nu mi-a zis încă dacă o să fiu titular. Oricând va apela la mine voi da totul pentru a-mi ajuta echipa", a adăugat fotbalistul de 19 ani.

  • Meciul dintre Sepsi și FSCB se joacă duminică, de la ora 20:30 și va fi în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport, LookTV și liveTEXT pe GSP.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
haideusicfr
haideusicfr  •  01 Octombrie 2017, 11:43

''Jucatorii" sunt numai ..unul. Ca restul se bucura. Copilul ala e prea tanar sa intre in el animozitatea stelist.

haideusicfr
haideusicfr  •  01 Octombrie 2017, 11:39

Pe ala nu-l cheama Romario? Obraznicutul acela din aparare. Sau mai e unul ,care la 19 ani are ''pareri''. Democratia ....

haideusicfr
haideusicfr  •  01 Octombrie 2017, 11:38
Postat de its1134 pe 30 Septembrie 2017, 20:23

Momentan, Dinamo e mai aproape de retrogradare decât de locul 1. Asta spune multe.

Mai trist e cu voi ,decat fara Dinamo.Treuia sa va arda CFR-ul. Fricosul Petrescu s-a pierdut. Asa cum e, 'protejata'CFR a avut antrenorul in tribuna. Cu Balde pe banca ,a pierdut o sansa.Sa va scoata fotbalul din cap.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează