FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - STEAUA, AZI, 21:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Becali este la hotelul unde sînt cazaţi steliştii. Vezi reacţia de azi a patronului!

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 august 2010 00:00

Apele sînt tulburi în Ghencea. Cu sediul clubului spart joi dimineaţa şi cu Victor Piţurcă la un pas să părăsească Steaua după ce a avut o ceartă ieri cu Gigi Becali, roş-albaştrii au şi o speranţă înaintea confruntării de diseară cu Braşovul.

Este posibil ca Victor Piţurcă să vină în ultima clipă la Braşov, cu autoturismul personal. De altfel, Becali a susţinut într-un cerc restrîns că îl va convinge pînă la urmă pe fostul selecţioner să revină asupra deciziei de a nu face deplasarea cu echipa.

Azi noapte, Gigi Becali a refuzat să intre în direct la GSP TV să explice public ce s-a întîmplat, motivînd doar că Victor Piţurcă nu a făcut deplasarea cu echipa pentru că nu s-a simţit bine.

UPDATE 1 / În această dimineaţă, jucătorii Stelei au ieşit la un club, unde se destind şi joacă biliard. Fotbaliştilor nu li s-a explicat nimic legat de absenţa lui Piţurcă şi îl aşteaptă în continuare pe antrenor.

Gigi Becali este deja în hotelul unde sînt cazaţi steliştii şi nu a ieşit de acolo.

UPDATE 2 / După două ceasuri petrecute la biliard, roş-albaştrii au revenit la hotel, unde vor mînca de prînz şi se vor odihni. Apoi, la ora 18:00, vor pleca la stadion pentru partida cu FC Braşov.

UPDATE 3 /
Patronul Stelei, Gigi Becali, a oferit prima declaraţie după scandalul izbucnit ieri cu Victor Piţurcă.

"Nu vă pot spune ce s-a întîmplat. Este posibil ca eu şi Piţi să colaborăm din nou, nu ştiu acum mai multe. Pot să vă spun doar că nu este legat de declaraţiile mele la adresa suporterilor, ci de nişte garanţii materiale. Este ceva ce nu pot spune acum, e de neimaginat", a comentat Becali la Realitatea TV.

Apoi a continuat: "Sînt nişte neînţelegeri între noi, dar este posibil ca Piţurcă să revină de mîine la antrenamente. Oricum ar fi, eu o voi scoate la capăt, dar mie mi-ar părea rău de munca lui".

Şi a încheiat: "Este posibil chiar ca această situaţie să-i influeţeze pozitiv pe băieţi. Poate jocul lor de diseară îl va aduce pe Piţi la echipă. Procente? Nu pot spune despre aşa ceva în ceea ce priveşte împăcarea noastră".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (84)
feurdean
feurdean  •  10 August 2010, 09:35

Excelenta ocazie de a castiga mai multi bani lucrand part-time la domiciliu! investesti 9$ si poti castiga 504$ lunar.Primesti de la mine absolut toate indicatiile necesare. Detalii la email [email protected]

henrry
henrry  •  07 August 2010, 23:01

taci ma dra*cu platesti tu contractele jucatorilor si toate cheltuelile clubului ja*vra ce esti daca sunteti suporteri sustinetiva echipa nu criticati patronul ti*ritur*ile dra*cu ce sunteti

petru_golanschi
petru_golanschi  •  07 August 2010, 18:55

ba astia cu bani tacieti dca nu stiti nimic Becali nu a bagat bani in steaua becali a scos bani din steaua 3 ani la rand in liga cati bani inseamna vreo 60 de milione + drepturi TV din atatia ani din 2003 de cand e la echipa cat ar insemna asta nu stiu ca sa schimbat de la an la an dar becali nu a bagat baani sa fie clar si eu daca ma duc manager simi da 20 de millioane peste 3 anii sunt cel putin la nivelul lu Sachtior numai cu 20 de milioane

Vezi toate comentariile (84)
Comentează