FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Jucătorii lui Dinamo, desființați de o legendă: „«Nuevo Dinamo» e ruptă în două! Jucătorii nu știu să dribleze! Doar vorbesc spaniolă între ei”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 octombrie 2020 13:25 / Actualizat miercuri, 21 octombrie 2020 20:22

Dănuț Lupu (53 de ani), fost campion cu Dinamo, a comentat situația din club și se declară nemulțumit de jucătorii spanioli aduși în această perioadă de transferuri.

„Eu am spus că va fi foarte greu să facă o echipă competitivă și aibă rezultate. E greu cu atâția jucători noi. Pe de altă parte cu acest proiect al lor... «New Dinamo» e rupt în două! Aducând atâția jucători la echipă, trebuie să le plătești salariile. 

Tu nu ai nicio bază, niciun ban! Ei nu s-au gândit că jucătorii vor avea de suferit? Noi vorbim de banii pe care trebuiau să le aducă spaniolii, lăsați ratele din drepturile TV. Nistor, care a plecat în iarnă, nu și-a luat banii. 

Eu nu am nimic cu acești jucători, dar dacă unul dintre cei aduși știa să dribleze, atunci nu venea în România. Dacă ei aveau unde să joace în liga a doua din Spania, jucau acolo! Nu veneau în România! În afară de faptul că vorbesc spaniolă între ei, nu prea am văzut să joace și fotbal între ei. Doar Camara mi s-a părut că a avut o constanță și că a jucat ceva”, a declarat Dănuț Lupu la Pro X.

VIDEO Dănuț Lupu nu vede un viitor bun pentru Dinamo: „E faliment! Are minimum 1,5 milioane de euro datorii”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Predicţie sumbră în direct la TV: „Cosmin Contra pleacă odată cu spaniolii! E o săptămână crucială”

ANALIZĂ GSP: Dinamo, de trei ori mai mulți bani pentru rezultate mai proaste + cum arată haosul din primul „11”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (33)
144741386034191
Alexandru Woinaroschy  •  22 Octombrie 2020, 09:19

Eu cred ca actualul Dinamo e o masina de spalat bani. Jucatori de liga 3,4 din Spania, care sunt someri de mlt timp, au salarii de 15 000 euro. Cred ca e cu para-ndarat. Apoi acesti asa zis fotbalisti aduc cu niste amatori sindicalisti in concediu: stopuri de 5-10 m, pase inapoi, lufturi,pase aiurea, suturi la zeci de metri distanta de poarta, ce mai -tot tacamul. Niste juniori din liga 2 sau 3 din Romania sunt mai buni, dar probabil ca le e frica la schemele cu para-ndarat. Ii bate tatii lor de le zornaie apa in cap. Hai retrogradare....

creeperno
creeperno  •  21 Octombrie 2020, 22:39

Vin victoriile stai linistit

dodo001
dodo001  •  21 Octombrie 2020, 22:23

Timpul trece, etapele se scurg, e greu sa revii in retur. Celelalte echipe nu stau pe loc sa te astepte. E clar ca e mai bine cu Dinamo in Play Off decat cu Sepsi sau Gaz Metan, dar trebuie sa si castigi meciuri sa ajungi printre cei mai buni.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează