FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Jucătorii lui Dinamo, dezamăgiți de prestația echipei: "Au fost multe partide slabe" » Care cred că a fost marea problemă a "câinilor"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 decembrie 2018 11:44

Mijlocașul portughez Diogo Salomao, 30 de ani, și fundașul grec Giorgos Katsikas, 28 ani, au vorbit despre Dinamo și au spus că marea problemă a fost defensiva.

"Cred că a fost cea mai slabă apărare de nici nu ştiu câţi ani. Totuşi, ăsta este fotbalul. Trebuie să lucrăm toţi împreună pentru a preveni o astfel de situaţie. Nu trebuie doar să marcăm goluri, ca echipă", a spus și Giorgos Katsikas la TV Telekom Sport.

"Cred că este dificil să faci un clasament al celor mai slabe partide pentru că au fost destul de multe. Şi îmi este greu să aleg doar una. Eu o să mă refer la cea cu Viitorul. Am terminat această partidă din deplasare cu 1-4, cu Penedo care a apărat un penalty pe final de meci. Este unul dintre cele mai proaste meciuri", a declarat Diogo Salomao pentru sursa citată.

"Sper ca pe viitor, să nu se mai întâmple ce s-a întâmplat în acest an şi cu siguranţă, nu se va mai întâmpla cât timp va fi domnul Rednic aici" Dan Nistor

 

Citește și:

EXCLUSIV Concurență pentru Dinamo! Un alt club tare din Liga 1 îi poate sufla o țintă lui Rednic! Toate detaliile

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
rocky2
rocky2  •  26 Decembrie 2018, 15:14

Imi aduc aminte meciul de la Medias in care Katsikas a degajat direct in falca unui coechipier si mingea a sarit in propria poarta, un autogol de cascadorii rasului! Doar cand n-ai valoare se poate intampla asa ceva!

rocky2
rocky2  •  26 Decembrie 2018, 15:10

Cum adica jucatorii dezamagiti de prestatia echipei? Daca echipa joaca prost, nu e vina lor ca sunt nonvalori si dau pe langa minge? Niste penibili, mai au si tupeul sa deschida gura, tocmai ei care sunt sub Sepsi sau Hermanstadt!

vasy86le
vasy86le  •  26 Decembrie 2018, 15:09
Postat de vasy86le pe 26 Decembrie 2018, 15:03

Katsikas vrea sa spuna ca e vina altora ca el umbla cu mainile pe sus,da pe langa minge in picioarele adversarilor , respinge la intamplare etc, ba katsikas, tu esti vinovat de primirea multor goluri si de acordarea multor lovituri de la 11 metri, esti buimac si prost *** de restul apararii nu mai are rost sa vb, toti o apa si un pamant.

Bine ma, ati cenzurat " ca o găină" dar nu ati cenzurat prost :)

Vezi toate comentariile (6)
Comentează