FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Concurență pentru Dinamo! Un alt club tare din Liga 1 îi poate sufla o țintă lui Rednic! Toate detaliile

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 decembrie 2018 09:00

Ioan Hora (30 de ani) se află printre principalele ținte ale lui Mircea Rednic pentru a o întări pe Dinamo. Liber de contract după despărțirea de Akhisarspor, fotbalistul a refuzat însă propunerea dinamoviștilor. 

Șefii lui Dinamo îi puteau oferi lui Hora un salariu de 5500 de euro lunar, prea puțin pentru pretențiile pe care acesta le are. În Turcia câștiga aproape 40.000 euro lunar. 

Situația lui Dinamo se complică și mai mult. Pe fir a intrat și Astra Giurgiu, care și l-ar dori și ea pe Hora. Mai mult, giurgiuvenii, care sunt cu un picior în play-off, îi pot oferi vârfului trecut și pe la Pandurii un salariu aproape dublu față de ce dă Dinamo. 

Numai că Hora este încă indecis, având și câteva discuții cu formații din străinătate, echipe ce pot concura lejer cu ceea ce oferă cluburile din Liga 1. 

Kazahstan, Cipru și Polonia sunt campionatele din care Ioan Hora are oferte în acest moment. Atacantul a adunat până acum 221 de meciuri în Liga 1, marcând 38 de goluri. 

În Turcia a strâns 59 de meciuri pentru Konyaspor, Akhisarspor și Elazigspor. A marcat 10 goluri în toate competițiile și a oferit două pase decisive. Cu primele două a și câștigat Cupa Turciei. 

300.000 €este cota lui Ioan Hora pe transfermarkt 

 CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV Primul jucător care refuză Dinamo » Ce ofertă i-a fost făcută și ce se întâmplă cu un alt fotbalist dorit de Rednic

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (25)
537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  27 Decembrie 2018, 09:55

daca era vorba despre kane sau suarez , poate regretam ca nu vin dar asa sa mearga in alta parte .suntem satui de petarde !cifrele il recomanda pentru astra .

montgomerry
montgomerry  •  27 Decembrie 2018, 07:28

221 de meciuri, 38 de goluri, pentru un vârf de atac? Puțin, foarte puțin. Sunt cifre care nu justifică banii care se vehiculează. Un salariu de 4-5.000 de euro pe lună e foarte mare pentru Hora. Să-l ia Astra.

demolarii
demolarii  •  26 Decembrie 2018, 20:25

Articol momeala. Vezi doamne ce pierde Dinamo.....Daca era jucător reușea in Turcia. Dar......la pomul lăudat....

Vezi toate comentariile (25)
Comentează