FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. EXCLUSIV MOTIVUL REAL al revoltei de la Săftica! Jucătorii s-au enervat când au aflat ce a făcut Negoiță cu cei 500.000 € de la spanioli!

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 iunie 2020 22:24

Dinamo avea sâmbătă programat un meci amical cu FC Voluntari la Săftica, de la ora 18:00, însă jucătorii „câinilor” au refuzat să intre pe teren - DETALII.

Negoiță a cheltuit deja garanția spaniolilor!

Revolta jucătorilor pregătiți de Adrian Mihalcea a venit după ce aceștia au aflat că în contul lui Dinamo au intrat vineri 500.000 de euro, dar aceștia au fost folosiți de Ionuț Negoiță în interes personal. 

Suma ar fi fost virată de investitorii reprezentați de Juan Jose Melero Marin, fostul vicepreședinte al Ligii Spaniole de Fotbal. Banii nu au mers către restanțele salariale de la club, ajunse la 3 luni, așa cum li se promisese jucătorilor. Patronul „câinilor” ar fi făcut plăți în contul altor datorii, către firmele proprii, informează surse autorizate pentru GSP.ro!

Jucătorii l-au confruntat direct pe Bălănescu 

Chestionați în legătură cu banii, șefii „câinilor” au încercat să îi calmeze negând că spaniolii ar fi virat vineri banii, așa cum resiese din informațiile din culise. 

Sub protecția anonimatului, un jucător din lotul lui Dinamo s-a confesat pentru GSP.ro: „Ne-au spus că singurii bani reali vin de la fani, în rest, nu e nimic concret, ci mult fum. Nu se știe dacă spaniolii, turcii sau cei ce se laudă că ar băga bani mai vin la Dinamo. Așa că suntem într-o poziție critică, nu prea avem ce face”.

VIDEO / Ce caută dinamoviștii într-un investitor: „Întâi salvează clubul, apoi vrem performanțe”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Primul fotbalist de la Dinamo care a rupt tăcerea după boicotul cu Voluntari: „Ei au picat cel mai prost”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (79)
creeperno
creeperno  •  07 Iunie 2020, 22:30

Fake news

1728333157184765
Liviu Perju  •  07 Iunie 2020, 17:30

Ba, nu tin nici cu unii. Dar si presei ii place sa inventeze. Si nu oricum. Nu isi dau seama ca dau cu barda si sunt oameni ce pot suferi in urma prostiilor lor scrise. Nu citesc un "ziar"/ un "ziarist" de sport serios. Doar ageamii ce baga batul prin gard doar doar fac o stire "senzationala". Si e valabil cu orice echipa, nu doar cu Dinamo, FCSB, Craiova, etc. Bine, astea mari se "vand mai bine.

1295745607278467
Iosif Dorel Brumar  •  07 Iunie 2020, 13:57

o minciuna !...nu cred ca acei spanioli au fost asa de prosti ?!...chiar daca au livrat garantia , negoita nu se poate atinge de ei pana la semnarea contractului !...de asta imi dau seama si eu , fara sa fiu om de afaceri ?! :))...sa fim seriosi ? sunt informatii care a faca senzatie , dar nu reale !

Vezi toate comentariile (79)
Comentează