FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Primul fotbalist de la Dinamo care a rupt tăcerea după boicotul cu Voluntari: „Ei au picat cel mai prost”

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 iunie 2020 21:26

Dinamo avea astăzi programat un meci amical cu FC Voluntari, de la ora 18:00, însă jucătorii „câinilor” au refuzat să intre pe teren - DETALII.

Ricardo Grigore (21 de ani) a fost primul jucător dinamovist care a vorbit despre situația din vestiar. Fundașul „câinilor” dă vina pe lipsa concentrării, pe fondul lipsei de comunicare în privința salariilor. 

Ricardo Grigore: „Nu eram concentrați”

„Nu am ce să vă spun, nu a fost nicio ceartă, niciun scandal, doar ce am discutat cu conducerea, totul a rămas în vestiar. Toată lumea e fericită că s-a ajuns la un numitor comun. E în regulă. Nu eram concentrați, voiam să știm exact când vor intra banii. Nu a fost nimic anormal. Singurii care au căzut prost au fost cei de la Voluntari, cu care nu am comunicat mai din timp”, a declarat Ricardo Grigore la TV Telekom Sport. 

Dinamoviștii așteaptă banii restanți

„Sincer, cred că  sunt vreo 3 luni de restanțe, nu știu foarte sigur, ne-au băgat un salariu cu ceva timp în urmă. Acum o să luăm un salariu săptămâna viitoare. Domnul antrenor a reacționat foarte bine. Totul a decurs bine, cred că va fi bine. Am vorbit cu domnul Bălănescu. Sincer nu ne-a dat detalii, ne-a promis doar că banii se vor plăti săptămâna viitaore, iar noi să ne concentrăm pentru meciul cu Chindia, unul foarte important. Până acum s-au ținut de cuvânt, nu avem de ce să nu îi credem. Sincer, mai contează de la cine primești banii cât timp îi primești? Cred că suporterii fac parte din club, au acțiuni, nu ar fi nimic anormal să plătească salariile. Cred că după ce îi primim ne vor comunica și de unde vin”, a concluzionat Grigore.  

VIDEO / „Câinii” au refuzat să intre pe teren! Amicalul Dinamo - FC Voluntari, anulat

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Deznodământ la Săftica, după REVOLTA care a anulat amicalul cu Voluntari. Șefii au cedat în fața jucătorilor

Astra și Rapid au remizat spectaculos în amicalul de azi. Marcatori

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
rocky2
rocky2  •  07 Iunie 2020, 00:24
Postat de creeperno pe 06 Iunie 2020, 22:37

Va gasirati sa protestati la meci cand puteati la un antrenament

La un antrenament nu-i bagau asa mult in seama! Au procedat intelept!

samertx
samertx  •  06 Iunie 2020, 23:10
Postat de valdino pe 06 Iunie 2020, 23:03

Jalnicii astia habar nu au ce restante au de primit..Daca au primit salariile pe ianuarie, inseamna ca au de primit banii pe februarie si jumatate din martie..Banii pe cealalta jumatate din martie, aprilie si mai, ii primesc de la stat, au fost in somaj tehnic !

Meserie!:))

valdino
valdino  •  06 Iunie 2020, 23:03
Postat de albub pe 06 Iunie 2020, 22:36

Mari ''caractere''sunteti ba Rici! Stiti cate eforturi fac suporterii sa salveze clubul si voi faceti greva pt o luna de intarziere,pt ca din alea trei care spui tu,doua au fost cu pandemia. De ce nu suntem in play-off Rici,ca sa castigam mai multi bani de la tv,de la sponsori,din bilete? Suntem pe 10 la 3 pct de retrogradare si voi vreti bani,dar ii meritati?

Jalnicii astia habar nu au ce restante au de primit..Daca au primit salariile pe ianuarie, inseamna ca au de primit banii pe februarie si jumatate din martie..Banii pe cealalta jumatate din martie, aprilie si mai, ii primesc de la stat, au fost in somaj tehnic !

Vezi toate comentariile (11)
Comentează