FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo se refuză! „Câinii” oferă salarii mari, dar jucătorii au alte opțiuni » Anunțul lui Zăvăleanu

Dinamo, refuzată de mai multe „ținte” din această perioadă de mercato, foto: Imago Images
Dinamo, refuzată de mai multe „ținte” din această perioadă de mercato, foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 02 februarie 2024 13:00 / Actualizat vineri, 02 februarie 2024 13:37

Dinamo se află într-o situație foarte complicată în Superliga. Trupa lui Zeljko Kopic este pe locul 15, cu 16 puncte acumulate după 23 de etape, iar spectrul retrogradării este cât se poate de real.

Paradoxal, „câinii” oferă salarii mult mai ofertante pentru jucători în această perioadă de mercato, dar fotbaliștii refuză să-și asocieze CV-ul cu o eventuală retrogradare

Internaționalul român a fost pe lista lui Galatasaray în acest mercato
GALATASARAY
Internaționalul român a fost pe lista lui Galatasaray în acest mercato

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al dinamoviștilor, a anunțat faptul că se propun inclusiv remunerații de 15.000 de euro pe lună.

Dinamo nu mai convinge: „Nu vor să vină jucători de calibru”

Răzvan Zăvăleanu a anunțat faptul că Dinamo poate oferi salarii foarte mari pentru o echipă care se află pe penultimul loc în Superliga, dar jucătorii nu sunt interesați să vină în România.

Atacanții foarte buni pe care vrem să îi aducem nu vor să vină. Nu e problema de bani, ci mai degrabă de locul în clasament.

Ofertele făcute sunt foarte bune. Văd că nu vor să vină jucători de calibru. E adevărat (n.r. - salarii de 15.000 de euro la Dinamo). Din fericire, cei de la Renovatio sunt persoane dedicate și pun la dispoziție toate resursele financiare”, a declarat Răzvan Zăvăleanu, la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

„Câinii” vor să mai aducă cel puțin un jucător în această perioadă de mercato. Andrei Nicolescu anunța zilele trecute faptul că va mai veni un atacant, dar majoritatea „țintelor” au refuzat să vină la retrogradare în România.

Dinamo se pregătește de meciul cu FCU Craiova. Partida va avea loc astăzi, de la ora 20:00, iar „câinii” au mare nevoie de puncte pentru a ataca ultima parte a sezonului cu șanse reale de a evita retrogradarea.

Mergem să luptăm, să practicăm un fotbal frumos și să dăm totul pentru un rezultat bun. Homawoo este suspendat, Roșu e accidentat, Moura la fel și va lipsi o perioadă mai lungă din cauza accidentării din meciul cu Rapid. Le-am transmis jucătorilor că nu e vorba despre cine joacă titular, ci despre echipă, despre cei 25 de jucători plus portarii.

- Zeljko Kopic, antrenor Dinamo

VIDEO. Superliga - Etapa XXIV » Match Preview FCU Craiova - Dinamo

Citește și alte articole:

Timișoara va avea un stadion nou » A fost emisă şi autorizaţia de construcţie! Cât costă și câte locuri va avea
INVESTIȚIE
Timișoara va avea un stadion nou » A fost emisă şi autorizaţia de construcţie! Cât costă și câte locuri va avea
A picat transferul lui Compagno » Echipa care s-a retras din cursă
FCSB
A picat transferul lui Compagno » Echipa care s-a retras din cursă

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (4)
creeperno534
creeperno534  •  02 Februarie 2024, 22:58

Imagine de respectat legea

Vasi86le
Vasi86le  •  02 Februarie 2024, 14:19

Pai la ce imagine au acum dupa 2 insolvente si atatea procese cu jucatorii, era si cazul.. Multumim "Dinamovistilor" adevarati care au patat si umilit istoria acestui club, sper sa ajungeti pe unde a trecut si borcea..

istet10
istet10  •  02 Februarie 2024, 14:13

Da, uimitoare constatare! Ceva subtil, care nu putea fi anticipat, ce sa spunem.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează