FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Jucătorii se tem şi încep să pună condiţii ca să vină la Steaua: "Aştept verdictul UEFA, apoi discutăm" :S

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 iunie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 12 iunie 2013 20:07

Atacantul dorit de Gigi Becali la Steaua, Denis Alibec, se va întoarce în această vară la Inter Milano, de unde a fost împrumutat la Viitorul Constanţa în sezonul trecut.

Vîrful de 22 de ani nu ar spune nu unei oferte venite din Ghencea, însă doar în cazul în care Steaua nu va fi exclusă din cupele europene.

“Deocamdată sînt în vacamţă. Voi aştepta începutul pregătirilor şi vom vedea atunci ce se va întîmpla. Încă nu s-a dat verdictul în cazul Stelei şi vom vedea mai încolo.

Dar, îmi surîde varianta Steaua. De ce nu? Eu vreau să joc în cupele europene şi să arăt ce pot“, a spus Denis Alibec conform DigiSport.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (61)
tigruzzu
tigruzzu  •  13 Iunie 2013, 01:40
Postat de alexdrak pe 13 Iunie 2013, 00:19

limba romana o poti interpreta cum vrei tu, intrebarea a fost cu substrat, iar raspunsul a fost clar, de ce nu fie pentru ca nu s-a schimbat nimic, asta a fost genul de raspuns pe care l-a dat, asta nu inseamna ca daca s-ar fii schimbat ceva nu mai era atractiva, oricum este nevoie de multa marlanie sa ajungi sa faci mizerii dastea prin ziare pe interviuri video si extraordinar de prost sa nu vezi realitatea.. bine voi astia asa zisi simpatizanti ai altor echipe sunteti prea frustrati sa vedeti vreodata realitatea, tot vor sa fie cei mai buni si din moment ce toti te ataca inseamna ca esti cel mai bun, nimeni nu ataca echipele care nu conteaza

Păi, la cât comentați, și cum!, voi despre Rapid, înseamnă că aveți, clar, complexul inferiorității față de giuleșteni. Așa reiese din afirmațiile tale. De la acel 1:5 în Giulești nu cred că vine. Poate de la un 0:5 în Supercupa-2000... Sau, poate, de la un 1:4 în Cupa-1995?

lucianfocus
lucianfocus  •  13 Iunie 2013, 00:38

cine e alibec? am si eu un prieten care e la INTER , spala wc-urile pe acolo ! :))

alexdrak
alexdrak  •  13 Iunie 2013, 00:22

va agitati prea mult pt nimic, aici nu este vorba daca alibec este atras de steaua ci daca steaua este atrasa de alibec, tranferul se va face doar daca vrea steaua nu daca vrea alibec, el o sa vina si pe jos daca este chemat

Vezi toate comentariile (61)
Comentează