FOTBAL  »  Superliga  »  CORONAVIRUS

Jucătorii străini din Liga 1 părăsesc România, din cauza coronavirusului: „Sunt speriați. De acolo au plecat cei mai mulți”

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 martie 2020 17:19

Justin Ștefan, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, a declarat că mai mulți jucători străini din Liga 1 sunt pe cale să părăsească România pentru a se întoarce în țările natale, din cauza coronavirusului.

  • CONTEXT: Federația Română de Fotbal a decis suspendarea tuturor competițiilor fotbalistice până pe 31 martie, inclusiv meciurile din Liga 1, din cauza pericolului creat de coronavirus.

Sunt jucători străini care vor să plece acasă, speriați de acest virus. Am înțeles că mai mulți jucători străini de la Clinceni au și plecat. Va fi o problema și cu întoarcerea lor pentru că trebuie să stea în carantină 14 zile", a declarat Ștefan, potrivit TV Digi Sport.

Pandemia de coronavirus oprește fotbalul

Jucătorii străini din Liga 1 părăsesc România, din cauza coronavirusului: „Sunt speriați. De acolo au plecat cei mai mulți”

Pandemia de coronavirus din Europa e pe cale să oprească fotbalul la nivel continental. Nu mai puțin de 48 de campionate și-au suspendat meciurile cel puțin până pe 25 martie. (Informații actualizate live, AICI)

VEZI ȘI:

#vafibine Campanie GSP » Zeci de vedete din sportul românesc au înregistrat mesaje speciale pentru fani: „Lăsați coronavirusul în ofsaid!”

Italienii au găsit modul perfect să uite de coronavirus! În loc de Serie A, transmit Finala Cupei Mondiale din 2006 la TV

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
forzzainter
forzzainter  •  14 Martie 2020, 20:14

Ne pleaca valorile fratilor... cu cine mai joaca acu' Clinceniul in Champions League...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează