INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CORONAVIRUS

Italienii au găsit modul perfect să uite de coronavirus! În loc de Serie A, transmit Finala Cupei Mondiale din 2006 la TV

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 martie 2020 15:04

Serie A a fost suspendată cel puțin până pe 3 aprilie, ca urmare a pandemiei de coronavirus. Un post italian de televiziune a venit cu o idee genială: Dacă nu mai sunt meciuri din Serie A de transmis, atunci să le ofere oamenilor un spectacol pe cinste - Finala Cupei Mondiale din 2006, câștigată de Italia!

Sky Sports Italia a decis să difuzeze în această seară unul dintre cele mai importante meciuri din istoria fotbalului italian: Finala Cupei Mondiale din Germania din 2006, câștigată de italieni în fața Franței. După 1-1 în 120 de minute, Italia s-a impus cu 5-3 la penalty-uri.

În lipsa altor evenimente sportive și în condițiile în care cea mai mare parte a țării se află în carantină, ideea celor de la Sky Sports poate reprezenta o lovitură de proporții: se așteaptă ca un număr imens de oameni să fie cu ochii pe TV.

Italia, cea mai afectată țară europeană de coronavirus

Italienii au puține motive de bucurie în această perioadă. 17.660 de cazuri de coronavirus au fost depistate în Italia până în prezent, inclusiv în rândul fotbaliștilor. Sampdoria este cea mai lovită formație din Serie A, cu 5 cazuri confirmate. Daniele Rugani, de la Juventus, German Pezzella, Dusan Vlahovic și Patrick Cutrone, de la Fiorentina, au fost la rândul lor diagnosticați cu coronavirus.

Citește și:

VIDEO Italia renaște după dezastrul produs de coronavirus » La ora 18:00, în fiecare seară, oamenii fac un gest senzațional

Război rece în Serie A, în plină pandemie de coronavirus » Juventus și Lazio, contre DURE: „Vă gândiți doar la clasament!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close