FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - STEAUA 1-3

Jucătorii Viitorului acuză: "Nici Cristina Neagu nu prelua ca Adi Popa!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 martie 2016 22:56

Jucătorii Viitorului au protestat la primele două goluri ale Stelei în meciul de la Ovidiu câștigat de roș-albaștri, scor 3-1.

Băieții lui Hagi au contestat penalty-ul obținut de Stanciu după intervenția lui Goulon și au acuzat apoi că golul lui Popa a fost marcat după un henț evident. DETALII

"Cum să dai așa penalty? După aceea a fost un henț evident. Nici Cristina Neagu nu prelua mingea așa ca Adi Popa. Nu cred că Steaua avea nevoie de acel penalty. Steaua n-a ieșit din propria jumătate până la penalty", a spus Romario Benzar la Dolcesport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  20 Martie 2016, 12:56

arbitraj impecabil,steaua a fost furata non stop anu asta,in schimb mafia dinamo si astra au fost ajutate si au furat tot sezonul,altfel erau la retrogradare ! cu astfel de arbitraje impecabile,nici un adversar nu ne sta in fata ,bravo !!!

simohayha
simohayha  •  20 Martie 2016, 09:56

"A fost henț dupa ce ganea a facut henț . Popa n-avea unde sa- si tina mana , nu putea alerga cu ea la spate!"

933433403406396
Nicu Apostol  •  20 Martie 2016, 07:53

au incepu cu magarile fcsb, cu dinamo gol din ofsaid,cu viitorul din 11 metri care nu a fst si un hent care sa vazut din avion numai arbitrul nu la vazut ASTA ESTE fcsb,trebuie sa castige ciobanul si cu hotul de reghe

Vezi toate comentariile (17)
Comentează