FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - STEAUA

FOTO Steaua a marcat două goluri din două faze la care jucătorii Viitorului au protestat » Trupa lui Hagi a marcat și ea dintr-un penalty contestat » Verdictul specialistului

Captură Dolce +6   FOTO
Captură Dolce

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 martie 2016 21:19

Steaua a marcat două goluri în prima repriză cu Viitorul, însă ambele reușite au fost contestate. Formația lui Reghe a obținut un penalty în minutul 34 după o intervenție neglijentă a lui Goulon la Stanciu.

Jucătorii Viitorului au protestat vehement la decizia centralului Marcel Bârsan (București), arbitrul a rămas ferm pe poziție. Hamroun a executat penalty-ul și a deschis scorul.

Cu 5 minute înainte de final, Steaua a mai înscris un gol prin Adi Popa. Băieții lui Hagi au protestat și de această dată considerând că stelistul și-a preluat mingea cu mâna.

"Nu pot spune 100%, dar mai mult mi se pare penalty. La Popa e evident că își conduce mingea cu mâna", a spus Constantin Zotta, fostul arbitru, la Dolcesport.

În minutul 72, Viitorul a primit și ea un penalty la o intervenție a lui Varela la Rusu. Pe reluările TV nu se înțelege mare lucru. Florin Tănase a executat lovitura de pedeapsă, a ratat-o și a înscris la respingere.

stanciu p
Intervenția lui Goulon la Stanciu

popa 2
Faza la care jucătorii Viitorului au cerut henț

varelas
Intervenția lui Varela la Rusu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (30)
travka
travka  •  20 Martie 2016, 08:34

Ia faceți voi o recenzie pe ultimele 2 sezoane sa vedem cine a avut arbitraje bune?? Anu trecut ei anu asta steaua a fost cea mai dezavantajata echipa de la vârf, am pierdut cu astra deși am avut 3 goluri marcate, anu trecut cu asa Mureș cionagarii unguri nu luau nici galben deși mutilau jucători și multe altele

chromophobia
chromophobia  •  20 Martie 2016, 07:27

Viitorul si Steaua sunt cele mai dezavantajate echipe din sezonul asta.Steaua trebuia sa aibe 3-0 la Astra ib sezonul regular la ei si a pierdut cu 2-0

chromophobia
chromophobia  •  20 Martie 2016, 07:26

Pai daca nu raspunde Zotta 100%,fost arbitru...si nu oricare.Atunci ce decizie ar fi putut lua Barsan?

Vezi toate comentariile (30)
Comentează