FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - ASTRA 3-1

Jucătorii Voluntariului sunt de partea antrenorului în conflictul cu Bălan: "Relația cu Claudiu Niculescu este una foarte bună"

FOTO: Frf.ro
FOTO: Frf.ro

Articol de GSP - Publicat luni, 24 iulie 2017 23:08

Jucătorii de la Voluntari au lăudat atmosfera din lotul formației și i-au acordat toate meritele pentru victoria din fața Astrei Giurgiu, scor 3-1, lui Claudiu Niculescu. 

"Era important scorul și să câștigăm. Dacă arbitrul a dat penalty, înseamnă că a fost. Ne-a dat și mai mult elan acel penalty. A fost un arbitraj corect.

Îl așteptăm la echipă pe Bălan. Poate a avut un moment de rătăcire, dar noi îl așteptăm. Relația noastră cu Claudiu Niculescu este una foarte bună. E un antrenor care ne mobilizează excelent. Bălan știe că a greșit", a spus Laurențiu Marinescu la Look TV.

"Este o victorie de moral, una meritată. Sper să continuăm tot așa. Aici în primul rând joc. Mister îmi dă încredere, coechipierii sunt deosebiți și m-au ajutat să mă integrez.

Nu e frumos să vorbesc despre cazul cu Bălan. Relația cu Claudiu Niculescu este una foarte bună. Ne ajută să nu fim crispați, ne dă multă încredere. A fost o perioadă grea, nu mai jucasem de 6 luni, iar el m-a ajutat", a declarat Alexandru Tudorie la Look TV.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează