FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Situație fără ieșire la Dinamo » Jucătorii vor oprirea campionatului: „Vreți drame la TV? E mai rău ca pe Titanic”

Jucătorii vor oprirea campionatului: „Vreți drame la TV? E mai rău ca pe Titanic”
Jucătorii vor oprirea campionatului: „Vreți drame la TV? E mai rău ca pe Titanic”

Articol de - Publicat miercuri, 22 iulie 2020 18:04 / Actualizat miercuri, 22 iulie 2020 18:19

Dinamo e infectată de Covid-19, a ajuns la 18 cazuri. Jucătorii, testați pozitiv și negativ, cer întreruperea sezonului, astăzi vine un prim răspuns de la DSP Ilfov.

Dinamo e în colaps. Așa cum Gazeta Sporturilor a anunțat ieri dimineață, alți 7 fotbaliști au fost testați pozitiv, s-a ajuns la un număr de 18 jucători aflați în această situație! Antrenorul Gigi Mulțescu nu știe când și dacă echipa se va mai antrena. Tehnicianul de 68 de ani trebuie să fie atent și la starea lui medicală, oficialii clubului așteaptă astăzi un răspuns oficial din partea DSP Ilfov care, după ancheta epidemiologică, trebuie să anunțe clar dacă Dinamo poate să revină sau nu la antrenamente. Conform programului LPF, vineri, Dinamo ar trebui să joace cu Hermannstadt, apoi la Sibiu, cu aceeași echipă, luni! Totuși, Liga a anunțat că va lua o decizie finală după ancheta epidemiologică. 

„Vreți drame în direct?”

„Sistemul clasic în fotbal e 4-4-2, dar noi putem alinia doar 4-2, fără să punem la socoteală portarul. Așteptăm vești de la DSP Ilfov și apoi vom vedea ce program vom face", a comentat Bogdan Bălănescu. 

Directorul general al roș-albilor a fost completat de Mattia Montini, aflat acasă, la izolare, într-o cameră separată de logodnica sa: „Pe cine mai interesează acum campionatul?! Ar trebui găsită o soluție să înghețe sezonul. Eu înțeleg poziția televiziunilor, însă dacă lumea vrea să vadă drame în direct, pe Dinamo jucând cu copiii în finalul sezonului, OK, atunci să programeze meciurile! Deși cui îi folosește să nu mai fie Dinamo în prima ligă?! Ar trebui acum să primeze sănătatea și integritatea tuturor jucătorilor". 

Puljic: „E mai rău ca pe Titanic”

Căpitanul Ante Puljici a declarat: „Sincer, dacă nu scriu numele celor valizi pe foaie, nu știu câți mai suntem apți! Și vor mai veni juniorii. Deja situația e dramatică, e mai rău ca pe Titanic după ce s-a lovit aisbergul! Important e acum ca toți să stăm izolați și cel mai important este să rămânem sănătoși. Trăim vremuri anormale". 

7 jucătorimai are Dinamo disponibili în lot, dintre care doi U21, Straton, Puljici, Skovasja, Kostrna, Sorescu, Kilyen și Bani, aceștia fiind testați negativ

18 fotbaliști dinamoviștisunt testați pozitiv: Lazăr, Mrzljak, R. Grigore, M. Popescu, Răuță, Fara, Sin, Fabbrini, Mitrovici, Tălmaciu, Montini, I. Șerban, Ehmann, Mihaiu, Borcea, Neicuțescu, D. Popa, Moldoveanu, plus un maseur, psihologul și organizatorul de competiții

„În prima seară, am avut temperatură 38 de grade Celsius, apoi mi-am revenit, sunt OK acum, doar că observi din voce că am o stare nepotrivită, un fel de răceală. M-am autoizolat vreme de două săptămâni"
- Mattia Montini, atacant Dinamo

VIDEO. Marcel Vela, ministru de interne, despre problemele de la echipa Dinamo

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Marcel Vela, anunț important despre noul stadion al lui Dinamo: „Sper să înceapă construcția în 2021”

Explicația pentru situația dramatică de la Dinamo: „Fiecare face ce vrea! Nu există un cap limpede care să ia decizii”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
protech
protech  •  24 Iulie 2020, 14:37
Postat de wishmaster pe 23 Iulie 2020, 13:16

tupeu de cocalar! adică, pe noi ne doare la plă de masurile de prevenție, dar hai sa înghețam campionatul ca să rămână rinam8 în L1! și tot de FCSB îl doare pe nesimțit acum... incredibil! pana la coadă, la FCSB nu e nici un caz, iar la voi e tot lotul, iresponsabililor... și L2 e prea mult pentru voi, nesimțitilor!

Vezi-ti, ma, de treaba, ca nu e dupa tine. Opinia ta e zero.

wishmaster
wishmaster  •  23 Iulie 2020, 13:16

tupeu de cocalar! adică, pe noi ne doare la plă de masurile de prevenție, dar hai sa înghețam campionatul ca să rămână rinam8 în L1! și tot de FCSB îl doare pe nesimțit acum... incredibil! pana la coadă, la FCSB nu e nici un caz, iar la voi e tot lotul, iresponsabililor... și L2 e prea mult pentru voi, nesimțitilor!

mafa
mafa  •  23 Iulie 2020, 06:15

Dulailor, stati linistiti, duceti-va in liga II....imediat o sa dispara si oile de la Fcsb....clonatilor.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează