FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Jucatorul dorit de CFR a jucat si la Beitar

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 iunie 2007 00:00

La 23 de ani, "El Ogro" (Cristian Gaston Fabbiani) are deja 7 sezoane in Argentina, Chile si Israel. Insa plecarile de la Lanus au fost pasagere: un an, 2003 - 2004 la Palestino (Chile) si o jumatate de sezon, 2006 - 2007, la Beitar Ierusalim. Jucatorul mai are un an si jumatate contract cu Lanus. Presedintele feroviarilor, Iuliu Muresan, s-a ferit sa confirme transferul, insa noul tehnician, Ioan Andone, a anuntat de citeva zile ca asteapta intariri din Argentina. In ultimul sezon, "Capcaunului" i-a mers prost, marcind abia doua goluri pentru Lanus si unul pentru Beitar. Recordul personal l-a stabilit in sezonul 2003-2004 cind a marcat 16 goluri.

A ajuns Frunza
Atacantul moldovean Viorel Frunza a ajuns ieri la Kossen (Austria), unde CFR Cluj se afla din 18 iunie. Jucatorul, care nu a dat satisfactie in Gruia, existind si semnale ca ruptura e inevitabila, va fi pastrat, pentru moment, de Ioan Andone. Altfel, dupa ploia torentiala de miercuri, clujenii au avut ieri conditii bune pentru cele doua antrenamente planificate.

Fara greturi
Anul trecut, clujenii au avut mari probleme in cantonamentul din Austria. Jumatate din jucatori s-au ales cu dureri de burta, diaree si febra, semnele unei toxiinfectii, dupa ce au mincat supa de vita alterata la Kaprun. "Acum e cu totul altceva. Am schimbat si hotelul, tot. Nu mai sint probleme, totul e foarte bine, iar baietii sint multumiti", a declarat presedintele Iuliu Muresan.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează