FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - GAZ METAN 0-1

Jucătorul dorit de Gigi Becali la Steaua nu e pe placul lui Mulţescu: "Talent extraordinar, atitudine neserioasă"

Articol de GSP - Publicat luni, 08 aprilie 2013 00:00 / Actualizat luni, 08 aprilie 2013 21:49

Gigi Becali are mai mulţi jucători favoriţi în Liga 1,  printre care şi Bawab, dar Mulţescu îl critică dur pe fotbalistul său de la Gaz Metan.

Trupa lui Mulţescu a cîştigat partida din deplasare cu Chiajna, însă tehnicianul a fost nemulţumit de evoluţia lui Bawab, care a ratat un penalty: "Acum sînt uşurat, dar la pauză eram cu pulsul la maxim. În loc să închidem meciul la 2-0, am suferit toată repriza a doua. Bawab e un talent extraordinar, dar are o atitudine neserioasă, de asta l-am şi schimbat la pauză.

Sînt trei puncte mari, am jucat la rezultat, am lăsat spectacolul pe planul doi de data asta. Ratările continuă să ne facă probleme. E mincinoasă situaţia celor de la Chiajna, Concordia e o echipă foarte puternică, a arătat-o mai ales în tur", a explicat Mulţescu la Dolcesport.

Gigi Becali a declarat în mai multe rînduri că l-ar dori la Steaua pe fotbalistul ofensiv al medieşenilor.

Gaz Metan a urcat pe locul 10 în clasament după victoria cu ilfovenii.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
mexesblue
mexesblue  •  08 Aprilie 2013, 23:16

K poate neserios dar cel putin fuge pe teren mai mult ca erik unflatelu zici cai pui de elefant , nu joaca castigam meciuri simpla ecuatia .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează