FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Jucătorul ratat de Becali: "A zis că vrea la Steaua" » Motivul pentru care nu s-a înțeles cu FCSB + Prima dorință pe care i-o spulberă lui Teja

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 ianuarie 2019 10:45

Gigi Becali a anunțat astăzi că a purtat negocieri cu Bogdan Stancu, cel care și-a reziliat contractul cu Bursaspor în decembrie, însă spune că atacantul are o ofertă uriașă din Turcia.

"Am încercat să-l iau pe Bogdan Stancu, dar mi-a dat răspuns ieri că mai rămâne un an în Turcia. Are ofertă de 400.000 de euro la semnătură și 900.000 de euro pe an. A zis că vrea să joace la Steaua, dar mai rămâne un an să facă bani", a declarat Becali la TV Digi Sport.

La prezentarea lui Mihai Teja, noul antrenor de la FCSB a spus că vrea să-l transfere pe mijlocașul Antoni Ivanov de la Gaz Metan. Becali i-a acceptat în prima fază dorința, însă acum s-a răzgândit.

"Ivanov are o clauză de 500.000 de euro. Lumea trebuie să înțeleagă că n-au intrat fotbaliștii în sac. Ei se învață să-i ceară lui Becali mulți bani", a mai spus Becali. 

"Și cu Andrei Cristea cred că o să semnăm. A fost negociere de 50.000, iar ei ne-au trimis ofertă de 160.000, că aveau să ne dea banii ăștia pe Qaka. Le-am spus că n-are nicio legătura una cu alta. Vom vedea" Gigi Becali

 Citește și:

"Messi", primul transfer făcut de Teja la FCSB! Becali a spus tot: "Jucătorul semnează acum"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
energydrik
energydrik  •  04 Ianuarie 2019, 14:19

Teja, parca ar fi Bee in tinerete :))

dakesis
dakesis  •  04 Ianuarie 2019, 14:06

wow, ce haine de cocalarici are acest becalici...

albalbastru72
albalbastru72  •  04 Ianuarie 2019, 14:04

Pai daca acest ,,caviar'' pina la 31 de ani n-a facut bani si-i mai trebuie 1 an ca sa-i faca e vai de capul lui saracul.Oricum daca vrea la Steaua poate sa mai astepte 1 an ca sa vina in liga a 3-a macar.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează