FOTBAL  »  Superliga  »  MERCATO

Un campion al Ligii 1, fost jucător la FCSB, a revenit în România: „Abia aștept să semnez!”

Junior Morais (34 de ani, fundaș stânga), ultima dată la Gaziantep (Turcia), a revenit în România și va semna cu Rapid.
Junior Morais (34 de ani, fundaș stânga), ultima dată la Gaziantep (Turcia), a revenit în România și va semna cu Rapid.

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 iulie 2021 17:06 / Actualizat vineri, 02 iulie 2021 17:21

Junior Morais (34 de ani, fundaș stânga), ultima dată la Gaziantep (Turcia), a revenit în România și va semna cu Rapid.

„Am vorbit cu Nico (n.r. - Daniel Niculae, președintele Rapidului), am stat o oră cu el și mi-a explicat tot, mi-a zis proiectul care e la Rapid și mi-am dat OK-ul. 

Aștept să ajung cât mai repede să semnăm contractul, să pot să mă antrenez, să văd grupul, băieții, să încep acest nou drum pentru mine. Sunt jucători contra cărora am jucat, foști colegi, aștept să facem o echipă frumoasă”, a declarat Morais pentru ProSport.

Șumudică cred că se bucură, e rapidist și a vorbit mereu frumos de Rapid. Va fi puțin ciudat să mă duelez cu el, dar asta e viața
- Junior Morais

Junior Morais a bătut palma cu Rapid!

Junior Morais, ultima oară la Gaziantep, revine în România. „Va semna cu Rapid”, a declarat ieri Daniel Niculae, președintele giuleștenilor, în cadrul emisiunii „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

Junior Morais are o experiență îmbelșugată în fotbalul românesc. A evoluat între 2011 și 2017 la Astra Giurgiu, unde a câștigat titlul în 2016, pentru ca ulterior să îmbrace și tricoul FCSB-ului, echipă pe care a slujit-o între 2017 și 2019. 

În ultimii doi ani, brazilianul a evoluat în Turica, la Gaziantep, antrenat inclusiv de Marius Șumudică.

Rapid s-a întărit serios

Dragoș Grigore, prezentat oficial joi, este cel de-al cincilea transfer al verii la Rapid, după Nicolae Carnat, Alexandru Albu, Claudiu Belu și Ljuban Crepulja. S-a ajuns la un acord și cu Săpunaru - detalii, AICI.

Sărbătoare în Giulești! Rapid a împlinit 98 de ani

Citește mai multe știri din Liga 1:

Dănuț Lupu, reacție acidă după o nouă insolvență: „De ce îți bați joc de jucători? Iubești Dinamo, dar nenorocești 30 de oameni!”

FCU Craiova vrea doar stranieri » De ce au apelat oltenii la această strategie

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
legendavisinie
legendavisinie  •  02 Iulie 2021, 18:30

Era obligatoriu să-ntărim lotul, mai ales cu fotbaliști experimentați. Cu stadion nou, cu suporteri numeroși, în 2-3 ani Rapidul se va lupta iar pentru cupele europene.

crangasi_visiniu
crangasi_visiniu  •  02 Iulie 2021, 18:04

Cel mai bun mercato al unei echipe romanesti din vara asta. La care e nivelul in Liga 1, nici nu conteaza ca-s mai in varsta, baietii astia sunt printre cei mai buni din Romania pe posturile lor. Veti mai vedea un portar si un varf.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează