FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Juniorii D de la Dinamo au ieşit campionii Bucureştiul şi au fost premiaţi pe stadionul din Ştefan cel Mare!

FOTO: fcdinamo.ro
FOTO: fcdinamo.ro

Articol de GSP - Publicat luni, 02 iunie 2014 00:00 / Actualizat luni, 02 iunie 2014 17:01

Grupa de juniori 2001 din cadrul Centrului de Copii şi Juniori al FC Dinamo a devenit campioana municipiului Bucureşti. Copiii antrenaţi de Mihai Dobre s-au calificat la faza zonală a turneului final al Campionatului Naţional.
Juniorii dinamovişti au fost premiaţi ieri în cadrul unei festivităţi care s-a desfăşurat pe stadionul din Ştefan cel Mare.

„Avem în lot copii foarte buni, jucători de perspectivă care au fost crescuţi în spiritul lui Dinamo şi acest lucru se vede şi în rezultatele echipei”, a declarat antrenorul grupei de juniori pentru site-ul oficial al ”cîinilor”.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
ion2010
ion2010  •  03 Iunie 2014, 09:25

Am auzit ca pe juniorii D de la Dinamo i-a eliminat deja Academia Hagi la turneul zonal. E adevarat? Daca este adevarat de ce nu ne ziceti si lucrul asta?

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  02 Iunie 2014, 17:52

felicitari. succes in continuare.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează