FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO EXCLUSIV Justin Ștefan desființează îndemnul lui Răzvan Burleanu: „Băi, hopa! Asta nu e bine, mă sperii!”

Justin Ștefan, secretarul general al LPF, l-a taxat pe Răzvan Burleanu, șeful FRF, pentru modul în care președintele Federației a abordat subiectul vaccinării împotriva COVID-19.
Justin Ștefan, secretarul general al LPF, l-a taxat pe Răzvan Burleanu, șeful FRF, pentru modul în care președintele Federației a abordat subiectul vaccinării împotriva COVID-19.

Articol de GSP - Publicat joi, 18 februarie 2021 11:55 / Actualizat joi, 18 februarie 2021 13:20

Justin Ștefan, secretarul general al LPF, l-a taxat pe Răzvan Burleanu, șeful FRF, pentru modul în care președintele Federației a abordat subiectul vaccinării împotriva COVID-19.

Motivul? Burleanu a legat subiectul vaccinării de redeschiderea stadioanelor: „Vă îndemn pe toți cei din familia fotbalului să aveți încredere în recomandările experților și să vă vaccinați împotriva COVID-19. Doar așa vom regăsi bucuria fotbalului împreună, jucători și spectatori. Și ne vom reîntâlni pe stadioane, cât mai curând!”. Teorie pe care Ștefan nu o agreează.

VIDEO. Justin Ștefan, despre declarațiile lui Răzvan Burleanu: „M-a speriat”

„Ieșirea lui publică pe subiectul vaccinării a fost amuzantă. Cred că Federația ar trebui să se ocupe de altceva, nu de vaccinare. Pe mine mă sperie altceva. Să nu cumva să ajungem să legăm redeschiderea stadioanelor de vaccinare! Băi, hopa! Asta nu e bine! 

Dacă așteptăm să ne vaccinăm, în ritmul ăsta, de 12.000 de oameni pe zi... În vreo doi ani terminăm vaccinarea! N-are nicio legătură! Nici nu a început faza a 3-a. Tata și mama caută loc în continuare, de exemplu”, a declarat Ștefan la GSP Live.

Răzvan Burleanu: „Vă îndemn pe toți cei din familia fotbalului să vă vaccinați”

Răzvan Burleanu a lansat recent un apel pentru oamenii din fotbalul românesc, în privința imunizării împotriva COVID-19. FRF are o campanie sugestivă: „Fotbalul se vaccinează”.

„A trecut un an de când viețile noastre sunt direct influențate de pandemia de COVID-19. Ne-am schimbat modul în care muncim și în care interacționăm, și un element extrem de tragic, am pierdut fiecare dintre noi prieteni apropiați.

Fotbalul nu putea fi ocolit de aceste privațiuni și a intrat într-o dură perioadă de restricții și dificultăți financiare. În tot acest timp, Federația Română de Fotbal alături de membrii săi și-a reorientat total eforturile spre găsirea de soluții pentru redresarea fotbalului, reluarea antrenamentelor, reluarea competițiilor și redeschiderea bazelor sportive pentru amatori. Misiune foarte anevoioasă, atât timp cât, dumneavoastră, fanii, susținătorii morali și financiari ai fotbalului, nu v-ați putut apropia de stadioane.

Am ajuns într-un moment în care presiunea revenirii la viața de dinainte este foarte mare, peste tot în lume. Din fericire, această nerăbdare vine împreună cu rezultate de excepție pe care lumea științifică le-a obținut și le-a materializat în vaccinul anti-COVID, atât de mult așteptat. Realizăm pe zi ce trece că vaccinarea este drumul cel mai scurt spre o viață normală, spre ieșirea din anxietatea socială în care ne aflăm cu toții.

Avem încredere în oamenii de știință, apreciem eforturile lor. De aceea, noi, ca federație națională, facem apel către toți practicanții și suporterii fotbalului să urmeze recomandările experților care stau în spatele dezvoltării vaccinului și a implementării campaniei de vaccinare. Și, desigur, ne vom vaccina și noi când ne va veni rândul. Lansăm astăzi campania «Fotbalul se vaccinează!».

Respectând dreptul fiecăruia de a lua decizii, vă îndemn pe toți cei din familia fotbalului să aveți încredere în recomandările experților și să vă vaccinați împotriva COVID-19.

Doar așa vom regăsi bucuria fotbalului împreună, jucători și spectatori. Și ne vom reîntâlni pe stadioane, cât mai curând!”

- Răzvan Burleanu, președinte FRF

VIDEO. Emisiunea integrală cu Justin Ștefan

Citește mai multe știri din Liga 1:

Și MM Stoica s-a băgat peste Toni Petrea: „Recunosc, am insistat să joace acest fotbalist”

FRF pregătește o schimbare majoră de regulament: „Am vorbit cu Burleanu, Federația a luat act!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
demadridal_cielo
demadridal_cielo  •  19 Februarie 2021, 02:54

SA O DAM PE ADEVAR'''' BAI HOPA..CURTEA EUROPEANA A DREPTURILOR OMULUI-A STABILIT PE 29 IANUARIE... NICIUN STAT NU POATE IMPUNE VACCINAREA OBLIGATORI.E..SUB NICIUN MOTIV...OCHR... EMIGRATI UNE VRETI VOI...

grigs1981
grigs1981  •  18 Februarie 2021, 14:54

Am uitat,apropo de Justin Stefan...El reprezinta Liga sau el e liga ? Dati-mi exemplul unui alt individ care face ceva pe acolo...Si nu in ultimul rand de VAR...Liga ar trebui sa realizeze acest lucru,in fond ei iau bani si dau bani echipelor de la Televiziuni,de la sponsori...ei ar avea si cel mai mare interes,fata de Federatie care are in grija restul fotbalului romanesc...Recunosc e tare-n gura Justin si istet foc in a ocoli din vorbe tot ce nu-i convine...dar nu uitati Becali l-a pus acolo si candva se va afla si ce a facut...

grigs1981
grigs1981  •  18 Februarie 2021, 14:46

Justin asta a aparut...de la FCSB!Ala de la FRF e clar,politic...eu ma asteptam sa spuna ca,atunci cand fotbalistii se vor vaccina,vor fi sanse mai mari ca echipele sa nu mai sufere sincope,amanari de meciuri si alte neajunsuri...Apropo,cati fotbalisti or fi jucat cu coronavirus?Au fost multe chestii ciudate legate cam de toate echipele...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close