FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Justin Ștefan confirmă GSP.ro: „Doi membri din staff-ul FCSB au fost confirmați pozitiv pe 10 septembrie” » Ce va face oficialul LPF

Articol de GSP - Publicat marti, 15 septembrie 2020 22:14 / Actualizat marti, 15 septembrie 2020 23:20

Justin Ștefan, secretarul general al LPF, a confirmat că FCSB a avut două cazuri de COVID-19 înainte de meciul cu FC Voluntari, 1-2.

GSP.ro a dezvăluit că echipa roș-albastră a avut două persoane cu teste pozitive înainte de meciul de sâmbătă și nu a făcut publică această informație. Oficialul Ligii Profesioniste a declarat că FCSB a înștiințat LPF despre cei doi membri din staff și că aceștia nu au fost la meciul cu Voluntari.

„FCSB a efectuat o testare pe 8 septembrie, iar rezultatele au fost anunțate la LPF pe 10 septembrie, fiind depistați cu COVID doi membri din staff. Erau alții decât cei testați pe 14 septembrie, cu rezultate venite azi. E o procedură destul de complicată. Fiecare club poate da un tabel sau poate trimite rezultatele, FCSB a trimis rezultatele. 

Măsurile legate de izolare sunt luate de DSP. Sunt trei situații. Cei pozitivi vor fi izolați timp de 7 zile și dacă după aceea vor avea teste negative își vor putea relua activitatea. DSP va analiza care sunt contacții celor depistați pozitivi, iar aceia vor fi retestați imediat. Dacă sunt negativi își continuă activitatea. Iar cei despre care DSP spune că nu sunt contacți direcți își pot continua activitatea, fără a fi necesară o altă testarea. 

Din partea mea, nu e niciun motiv pentru a secretiza aceste informații. Voi face mâine verificări suplimentare. Vreau să văd și eu buletinele de analiză din data de 8 septembrie pentru cei testați negativi și care ulterior au fost testați pozitiv.  E clar acum că, în măsura în care sunt acele testări pozitive, nu există nicio obligativitate în a publica rezultatele. Doar DSP are obligația de a face o anchetă. 

Cei de la FCSB testați pozitiv nu au participat la meciul de sâmbătă. Nu aveau cum să participe la nicio activitate sau la antrenamente. Au fost izolați”, a declarat Justin Ștefan la emisiunea „Digi Sport Special”.

VIDEO Match preview: totul despre meciul FCSB - FC Argeș

Citește mai multe știri despre FCSB: 

FCSB, într-un pericol imens! Aflate în posturi similare, două echipe au pierdut la „masa verde”

Detalii INCREDIBILE despre focarul de la FCSB: două cazuri de COVID ascunse! Discuții cu UEFA încă de joi: „Pe cine am putea să avem pe bancă?"

Acesta va fi staff-ul lui FCSB la meciul cu Backa Topola! Cine vine la echipă + vestea de la UEFA

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
parpalache
parpalache  •  16 Septembrie 2020, 11:23
Postat de andrei.f pe 16 Septembrie 2020, 08:07

S-a dus vremea când dinam0 scăpa de retrogradare dându-se lovită de covid !

Pai cum scapa de retrogradare, daca cooperativa cuviosului mafiot tocmai votase retrogradarea?

parpalache
parpalache  •  16 Septembrie 2020, 11:21

He he he!Cica:ce va face oficialul LPF?Lasa nene ca stim!Se va duce sa-i pupe mana lui Becali!Cel care l-a pus acolo!

mircea.b
mircea.b  •  16 Septembrie 2020, 11:18
Postat de Costel Chelaru pe 16 Septembrie 2020, 08:39

Anul trecut era alt protocol, acum se incearca izolarea cazurilor, nu toata echipa cum a patit Dinamo

Corect. Stiu asta. Doar ma intreb de ce unii pot ascunde cateva zile cazurile si altii nu pot ascunde 5 minute. Cand a avut Dinamo cazurile au sărit toti in sus, sa retrogradeze, etc...! Macar Dinamo a fost transparentă, se pare ca FCSB nu e pentru ca poate.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează