FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FARUL

EXCLUSIV Justin Ștefan face lumină înainte de Dinamo - Farul: „Acesta este interesul LPF”

Justin Ștefan, secretar general al LPF
Justin Ștefan, secretar general al LPF

Articol de - Publicat marti, 19 septembrie 2023 16:24 / Actualizat marti, 19 septembrie 2023 16:39

Justin Ștefan, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, a dezvăluit, într-o reacție pentru GSP, că Dinamo nu a informat forul care organizează Superliga de vreo schimbare a locului disputării partidei cu Farul Constanța, din runda cu numărul 10 a campionatului. 

  • Dinamo - Farul este programat vineri, 22 septembrie, de la ora 21:00. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizată pe Prima Sport, Orange Sport și Digi Sport 

Dinamo nu poate juca partida cu Farul pe Arena Națională, acolo unde este organizat un festival care promovează cultura și tradițiile orientale, iar negocierile pentru arena „Arcul de Triumf” sunt în acest moment în aer, întrucât pe stadionul din centrul Capitalei va juca, marți, 26 septembrie, naționala feminină a României. 

Gică Popescu, mesaj pentru Dinamo: „I-am invitat să joace la Constanța! Probabil, vineri dimineață, vom fi anunțați să urcăm în avion pentru Botoșani”
DINAMO - FARUL
Gică Popescu, mesaj pentru Dinamo: „I-am invitat să joace la Constanța! Probabil, vineri dimineață, vom fi anunțați să urcăm în avion pentru Botoșani”

Prima reprezentativă o va întâlni pe Finlanda, iar gazonul nu permite disputarea a două partide în interval de doar 4 zile.

Contactat de GSP, Justin Ștefan secretarul general al LPF, a precizat că trupa din „Ștefan cel Mare” nu a informat, până în acest moment, forul organizator în legătură cu vreo schimbare în ceea ce privește locul disputării partidei cu Farul Constanța. 

Justin Ștefan, secretarul general al LPF, pentru GSP: „Dinamo nu a informat nimic legat de schimbarea locului de disputare”

„Interesul ligii este acela de a disputa toate meciurile conform programului. 

În momentul de față, Dinamo nu a informat nimic despre schimbarea locului de disputare a meciului cu Farul Constanța”, a punctat Justin Ștefan, secretarul general al LPF, pentru GSP. 

Cele 3 scenarii posibile înainte de Dinamo - Farul 

Sursele GSP spun că cei de la Dinamo au fost refuzați de administratorii mai multor arene din întreaga țară, printre care Târgoviște, Ploiești, Voluntari, Sibiu, dar și Cluj-Napoca, mai exact Cluj Arena. 

Un alt stadion la care Dinamo a apelat este cel din Giurgiu, acolo unde a mai disputat mai multe meciuri în sezonul trecut din Liga 2. Doar că arena de lângă Dunăre nu este omologată pentru Superliga. 

Din informațiile Gazetei Sporturilor, cel mai probabil partida dintre Dinamo și Farul se va juca la Ovidiu, pe terenul dobrogenilor, cu trupa din „Ștefan cel Mare” gazdă.

În cazul în care bucureștenii nu doresc să apeleze la stadionul Farului, Dinamo va disputa meciul cu trupa lui Gică Hagi pe stadionul „Arcul de Triumf”. 

Dacă reprezentanții lui Dinamo nu vor ajunge la un consens nici cu administratorii arenei din centrul Bucureștiului, se va „îndeplini” cel mai negru scenariu posibil pentru „câini”: pierderea partidei la „masa verde”, scor 0-3.

Citește și: 

Dezvăluiri despre cum Laurențiu Reghecampf accepta ordinele lui Mihai Rotaru! Ce jucător a titularizat la sfatul patronului

ULTIMATUM pentru Dinamo: „Arcul de Triumf” sau 0-3 la „masa verde”!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
creeperno534
creeperno534  •  19 Septembrie 2023, 22:40

Bani publici

SorinLS
SorinLS  •  19 Septembrie 2023, 18:58

Cred ca ar trebui ca Arena Nationala si toate stadioanele construite de CNI sa treaca in administarea Agentiei Nationale pt Sport. Auzi la ei : festivalul nu stiu caror traditii pe stadion?? Ati auzit ca Meazza/San Siro sa nu poata gazdui meciurile lui Inter sau AC Milan ca e inchiriat pt nu stiu ce evenimet non-sport? Sau Olimpico din Roma sa nu fie disponibil pentru AS Roma sau Lazio?

Vasi86
Vasi86  •  19 Septembrie 2023, 17:23

Gazonul nu permite? De parca Dinamo ar juca cu tancurile pe teren =))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează