FOTBAL  »  Superliga  »  LPF

Vocea LPF, mesaj frontal pentru „certăreții” din Liga 1: „Mi-ar plăcea sa-i vad pe antrenori vorbind mai mult de joc și mai puțin de arbitraje”

Justin Ștefan le-a transmis un mesaj antrenorilor recalcitranți
Justin Ștefan le-a transmis un mesaj antrenorilor recalcitranți

Articol de GSP - Publicat luni, 18 ianuarie 2021 09:35 / Actualizat luni, 18 ianuarie 2021 10:31

Justin Ștefan, secretarul general al Ligii Profesoniste de Fotbal, e vocea numărul unu a forului condus de Gino Iorgulescu. Extrem de activ și pe rețelele de socializare, oficialul LPF le-a transmis un mesaj antrenorilor din Liga 1. 

Într-o perioadă în care ieșirile nervoase ale tehnicienilor au început să fie din ce în ce mai mai dese, Justin Ștefan crede că antrenorii de la noi ar trebui să se focuseze mai mult pe probleme de ordin tehnico-tactic și mai puțin pe acuzele la adresa arbitrajelor.

Mi-ar plăcea sa-i vad pe antrenori vorbind mai mult dejocși mai puțin de arbitraje sau de chestiuni care țin de partea administrativa a fotbalului. A da vina pe altcineva e un exemplu prost și o lipsa de asumare a răspunderii pentru rezultate. 

În plus, neasumarea răspunderii este transmisă și jucătorilor. Sunt destule greșeli de arbitraj, dar nu acolo e principala problema a fotbalului românesc”, a scris Justin Ștefan pe contul său de Facebook. 

Vocea LPF, mesaj frontal pentru „certăreții” din Liga 1: „Mi-ar plăcea sa-i vad pe antrenori vorbind mai mult de joc și mai puțin de arbitraje”

Ilie Poenaru acuză arbitrajul cu Hermannstadt: „Ne-am săturat!”

Academica Clinceni și Hermannstadt au remizat, scor 0-0, în runda #17 din Liga 1. Antrenorul ilfovenilor, Ilie Poenaru, a acuzat arbitrajul brigăzii conduse de George Găman din Craiova. 

„Mi-am propus de foarte multe ori să nu mai discut arbitrajul, dar indiferent de cum jucăm, ne-am săturat să tot intervină arbitrii. Este al doilea meci după cel de la Voluntari când tușierii decid meciul. Astăzi, din nou, am avut un gol incorect anulat și am pierdut două puncte. Astăzi am jucat slab, nu am arătat nimic, dar am fi putut să avem 3 puncte și să pregătim în liniște următorul meci”, a spus Poenaru. 

VIDEO Marian Savu analizează viitorul lui Dinamo: „E o situație foarte dificilă, dar poate vor veni câțiva salvatori”

Citește și alte știri din Liga 1:

EXCLUSIV Atenție, Dennis Man! » Fratele unui jucător de la Parma avertizează: „Nu știu cât de bine ar fi să vină aici, eu îl văd în altă parte”

EXCLUSIV Fostul golgeter al Ligii 1, înfuriat de Pablo Cortacero: „Mi se pare penibil! Ai cumpărat Dinamo, nu doi cartofi de la piață!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ionica007
ionica007  •  18 Ianuarie 2021, 15:33

Oare nu-i crapa obrazul de rusine *** asta?! Cine-i ***are isi permite sa ia la rost antrenorii?! Acestia se plang PE BUNA DREPTATE de evolutiile dezastruoase ale arbitrilor!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează