FOTBAL  »  Superliga  »  FRF

Justin Ștefan, scandalizat după interviul cu Gavrilă Vasilescu din GSP: "Mi se pare extrem de grav!"

Articol de GSP - Publicat marti, 30 ianuarie 2018 19:08

Secretarul general al LPF, Justin Ștefan, a comentat declarațiile făcute de Gavrilă Vasilescu în interviul de azi din Gazeta Sporturilor. Fostul notar-șef al Bucureștiului înainte de 1989 a fost decisiv în ascensiunea lui Răzvan Burleanu, actualul președinte al FRF, și vorbește despre condamnarea lui Gică Popescu, venită cu o zi înainte de alegerile pentru președinția FRF, din martie 2014.

" Gavrila Vasilescu, un apropiat de-ai lui Razvan Burleanu, ne explica astazi, intr-un interviu pentru GSP, in cadrul unui exercitiu public de manipulare, ca e intr-o relatie foarte buna cu Eduard Hellvig, directorul Serviciului Roman de Informatii.

Fara sa-l intrebe nimeni, Vasilescu se trezeste spunand din senin: “Eu sunt intr-o relatie foarte buna cu Hellvig, cu Edi”. Dupa care se intreaba retoric: “ce inseamna daca-l cunosc pe Edi Hellvig?”. Deci nu doar ca il cunoaste, il si alinta “Edi”.

Pai daca nu conteaza, de ce a simtit nevoia sa sublinieze ca e prieten cu Edi? Ba chiar, la cat e de apropiat, s-a si imbratisat o data cu el, pe un stadion, ne-o spune tot Vasilescu.

Mi se pare extrem de grav ca numele directorului SRI este purtat prin ziare, in perioada electorala, de un apropiat de-ai lui Burleanu.

SI acum cateva intrebari:

1. Oare Razvan Burleanu incearca sa transmita, prin vocea lui Gavrila Vasilescu, un mesaj celor chemati sa voteze pe 18 aprilie?
2. Cum apreciati declaratia lui Gavrila Vasilescu, in contextul existentei in spatiul media a unor insinuari privind plantarea lui Burleanu, de catre servicii, la conducerea FRF?
3. Considerati ca institutia SRI trebuie sa prezinte o pozitie publica in contextul folosirii numelui directorului SRI in plina campanie electorala la presedintia FRF?

Consider ca folosirea numelui unui inalt oficial SRI in contextul in care pe la colturi se vorbeste, in opinia mea fara argumente convingatoare, despre implicarea serviciilor in alegerile FRF si despre condamnarea total neasteptata a lui Gica Popescu cu doar o zi inainte de alegerile din martie 2014, este de natura sa slabeasca increderea publicului atat in institutiile de securitate ale statului roman, cat si in corectitudinea alegerilor FRF.

Cred ca SRI trebuie sa iasa public si sa arate ca nu exista nicio implicare in alegerile de la FRF. Asta pentru ca oamenii sa nu mai fie manipulati", a scris Justin Ștefan pe Facebook.

Citește și: EXCLUSIV Omul din spatele lui Burleanu face declarații surprinzătoare: "Credeți că întâmplător a fost condamnat Popescu chiar înaintea alegerilor?"

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
bazileon
bazileon  •  31 Ianuarie 2018, 08:11

Cat tupeu are acest ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1062432440466057
Cojocariu Iosif  •  30 Ianuarie 2018, 21:53

În situația dată Edi trebuie să-l pună la punct pe golanul respectiv...

mateiserban
mateiserban  •  30 Ianuarie 2018, 20:07

Bai, ce tupeu are *** Justin Stefan. In viata sa te feresti de avocati si de juristi *** Astia sunt cancerul societatii

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează